Секстингът - нова мода сред тийнейджърите при флиртуването

2013-11-08 16:30:00
Секстингът - нова мода сред тийнейджърите при флиртуването
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Когато двама души изпитват симпатии един към друг, няма нищо лошо да си го покажат. Все пак не сме на по 10 години, нали? Разбира се, това става най-лесно чрез SMS-и и съобщения в интернет, накратко чрез секстинг.

 

Това е нова мода, която се изразява в изпращането на съблазнителни снимки и текст към тях, който има еротични елементи. Разбира се, снимката не бива да бъде прекалено разголена и да показва всичко, трябва да е в границите на еротиката.

 

 

В началото трябва да бъдеш загадъчна. Вземи му номера, изпращай му горещи фотоси, но не разкривай коя си. Всяко момче ще умира от нетърпение да разбере коя мацка му изпраща тези еротични послания. Затова наблегни на снимките, на които не се вижда лицето ти.

 

Ако искаш да разбереш как реагира на снимките ти, прати му една, докато сте близо един до друг, но без той да знае за твоето присъствие. Няма нужда да се криеш, ако до този момент не е виждал лицето ти или не те познава.

 

За да не се излагаш и снимките ти да плъзнат навсякъде, никога не изпращай палави фотоси и съобщения в нетрезво състояние. Напълно възможно е да изпратиш нещо, за което на другата сутрин ще съжаляваш.

 

Ако наистина искаш да привлечеш вниманието на един мъж, трябва да му изпращаш горещи снимки. Затова забрави за тези, на които си облечена по пижама или дълга широка тениска. По-добре заложи на дрехи, които подчертават извивките на тялото ти.

 

Наистина трябва да бъдеш много внимателна, когато изпращаш еротични снимки на някое момче. По-добре не рискувай, ако не си сигурна, че той ще запази достойнството ти и няма да ги показва на своите приятели. Ако не може да му се довериш, по-добре му пиши само еротични SMS-и. Дори да ги покаже, няма как да те притесни и злепостави.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия