На разходка с кучето = на лов за гадже

Кой е най-лесният начин за започване на свалка? Отговор на този въпрос дават група френски психолози, според които разхождането на кучето може да донесе на представителите на мъжкия пол цели орди от жени, привлечени като магнит от четириногия им

2010-05-23 21:13:41
На разходка с кучето = на лов за гадже
Кой е най-лесният начин за започване на свалка?
Отговор на този въпрос дават група френски психолози, според които разхождането на кучето може да донесе на представителите на мъжкия пол цели орди от жени, привлечени като магнит от четириногия им домашен любимец. А какъв по-подходящ момент от този, в който любовта и нежността витаят във въздуха, можете да намерите, за да започнете поредната си свалка?

Според проучването на френските психолози най-подходящи за тази цел са разходките на кучета от породата кокер шпаньол. 75% от жените, участвали в допитването, разкриват, че винаги се спират да погалят кокер шпаньолите, както и да им се порадват.

Хитови породи, действащи като магнит за жените, се оказват и немските овчарки, и йоркширските териери – 59% от анкетираните не биха останали равнодушни към представителите на тези породи.

Сред най-отбягваните от жените кучета се нареждат по-агресивните и по-опасни представители на вида.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
villy_boneva
преди 11 години

аз пък харесвам и хъски


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия