Имат ли бъдеще online срещите?

2013-10-23 16:16:00
Имат ли бъдеще online срещите?
Снимка: Dreamstime

Преди време сайтовете за запознанства бяха хит сред младежите и по-възрастните мъже и жени. С течение на времето обаче те сякаш загубиха голяма част от своите потребители. И въпреки намалената посещаемост, все още има хора, които търсят половинката си в интернет.

 

 

Статистиката показва, че близо 40% от жителите на Америка, които си нямат сериозно гадже, си търсят такова online. Докато преди повечето хора си правеха регистрации в сайтове за запознанства, но в същото време бяха против срещите на живо, към днешна дата близо 60% от потребителите на такива сайтове са „за“ онлайн срещите.

 

Има ли смисъл да се запознаеш с някого в интернет?

 

В днешно време хората правят доста неща online – пазаруват, забавляват се, комуникарат с приятелите си, играят игри и... търсят половинката си. Факт е, че виртуалните запознанства са най-популярни сред младите хора между 25 и 34-годишна възраст. Интересен е фактът, че малка част от тийнейджърите си търсят гадже online. Те предпочитат да се запознаят с някое готино момче/момиче на купон/дискотека или на друго място, но да осъществят контакта очи в очи.

 

Освен сайтове за запознанства, в днешно време има доста приложения за смартфони, които предлагат на потребителите да намерят половинката си бързо и лесно. Нужно е само човек да се регистрира, да даде малко информация за себе си и да чака някой да го хареса. А ако не обича да е пасивен, може той да потърси подходящия човек за себе си сред регистрираните.

 

Успех! :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BlackEyedPeas
преди 10 години

Абе ако има в тези сайтове такива като на снимката на статията .. ще има определено :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия