Ново приложение показва кои хора искат секс за една нощ

2013-08-22 12:16:00
Ново приложение показва кои хора искат секс за една нощ
Снимка: Dreamstime

Всеки човек има различни етапи от своя живот. В един момент иска да има силна, емоционална и здрава връзка, в следващия обаче единственото, което търси е секс без обвързване. Това желание се появява най-често, след като е бил разочарован и все още обича бившия/бившата си, но няма надежда, че двамата ще бъдат отново заедно или не иска да има нова връзка, докато не го/я преодолее напълно. Но нуждите са си нужди.

 

 

Другата седмица ще бъде пуснато приложение за таблети и iPhone-и, което ще помогне на всички хетеросексуални хора, които искат само и единствено секс от представителите на срещуположния пол. Апликацията се нарича Pure и в нея човек попълва личните си данни като възраст, пол, външен вид, местоживеене и готовност за нови сексуални приключения. Апликацията показва на потребителя всички потенциални партньори. Ако приложението Pure бъде одобрено, то ще стане част от online магазина Apple Store.

 

Създателите на апликацията казват, че тяхната идея е да се улесни намирането на сексуален партньор, без излишно увъртане, авантюри и притеснения. Те се вдъхновили от романа „Петдесет нюанса сиво“, който определено успя да развинти въображението на много домакини.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 10 години

в нея човек попълва личните си данни като възраст, пол, външен вид, местоживеене и готовност за нови сексуални приключения. ====================================Значи е без значение, какви сексуални предпочитания има и дали би легнал с човек от своя пол.

an7raks
преди 10 години

"и готовност за нови сексуални приключения." Е, то аз ако го знам това, за чии ми е шибаното им приложение?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия