Hi-tek интимни ласки или как технологиите помагат на сексуалния ни живот?

2013-07-18 14:30:00
Hi-tek интимни ласки или как технологиите помагат на сексуалния ни живот?
Снимка: Dreamstime

В днешно време ежедневието ни е тясно обвързано с новите технологии ... за добро или лошо. Модерните джаджи влияят дори на сексуалния ни живот. Хич не е приятно да звънне мобилният телефон на гаджето ти, докато сте в леглото, и той/тя да вдигне. Но всяко нещо си има своите положителни и отрицателни качества. Новите технологии са в състояние да разнообразят сексуалния ни живот, стига са знаем как да ги използваме.

 

Секс по телефона – това е нещо, което се практикува от години. Най-често се среща при двойките, които ги делят километри. Докато преди години е било трудно да останеш насаме, използвайки домашния телефон, в днешно време може да отидеш с GSM-а си, където поискаш. Ако гаджето ти е на бригада и ти липсва страшно много, защо да не му се обадиш и да не проведете един дълъъъъг и възбуждащ разговор?

 

 

И камерата влиза в употреба ... - повечето тийнейджъри, които поддържат връзка от разстояние, използват компютър и камера, за да се виждат с гаджето в реално време. Да, определено не е също като да виждаш и докосваш половинката си на живо, но не е ли по-добре това, отколкото нищо?

 

Палави SMS-и – някои хора се притесняват да говорят мръсотии на живо, но не им е толкова трудно, когато ги пишат. Затова, ако гаджето ти е притеснително, започнете да си пишете палави съобщения. Хубавото на този вид комуникация е, че може да пишете мръснишки SMS-и, дори когато сте в компанията на други хора. Половинката ви пък ще прочете написаното, когато има възможност и ще ви върне отговор, когато най-малко очаквате.

 

Разбира се, не е нужно да живеете в различни градове или държавни, за да разнообразявате интимните си взаимоотношения. Може да проведете горещ разговор през деня и да обсъдите какво ще правите вечерта като се видите. Също така може да зарадвате половинката си, като пратите еротичен SMS, докато той/тя е някъде, където знаете, че скучае. За да имате връзка, която да ви доставя удоволствие, трябва да влагате в нея – да разнообразявате интимния си живот, да правите дребни жестове, да правите компромиси и т.н. Никой връзка не върви по мед и масло, ако двамата партньори не полагат усилия.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия