iPhone 5 – най-оплюваният смартфон в интернет пространството

2013-07-09 18:00:00
iPhone 5 – най-оплюваният смартфон в интернет пространството
Снимка: Reuters

iPhone 5 е най-оплюваният смартфон в интернет пространството през последните няколко месеца, сочи статистиката на We Are Social, цитирана от в. “Daily Mail”.

 

 

Агенцията за проучване на социалните мрежи е анализирала коментарите по форуми, блогове и Twitter за четирите най-продавани смартфона през последните месеци - iPhone 5, BlackBerry Z10, Galaxy S4 и Lumia 920.

 

Именно така става ясно, че всеки пети коментар, споменаващ iPhone 5, съдържа негативни конотации. Като се започне от липсата на съществени промени по телефона и сходството му с предния модел и се стигне до обърканите карти в приложението Apple Maps и дори до отвора за зарядното устройство, който е различен от този на iPhone 4.

 

Най-малко критики в мрежата отнася Galaxy S4 на Samsung, за който отрицателните отзиви са едва 11%. Недоволните коментари от BlackBerry Z10 са 18%, а от Lumia 920 – 15%.

 

И въпреки че отнася най-много негативизъм в интернет пространството, iPhone 5 на Apple е първенец по брой споменавания в деня на официалното си пускане на пазара – общо над 1,7 млн. За BlackBerry Z10 са били публикувани далеч по-скромните 300 хил. мнения, за Galaxy S4 – 140 хил., а за Lumia 920 – едва 45 хил.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
VickyTerziiska
преди 10 години

Кой каквото ще да ми говори по-добър телефон от samsung galaxy s4 НЯМА ! :)

tsvettu
преди 10 години

хаха за мен повечето, които си купуват Iphone, го купуват само заради ябълката отзад ;) Samsung Galaxy S4 е къде, къде по-мощен.. Мое мнениие ;)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия