Наистина ли ти е нужен смартфон?

2012-08-13 17:14:00
Наистина ли ти е нужен смартфон?
Снимка: Reuters

В последно време има осезаем интерес в областта на смартфоните. Все повече хора от различни възрастови групи решават да се сдобият с такъв телефон. Но нужен ли им е наистина или това просто е поредната прищявка ?

 

Смартфоните са подходящи основно за технологичните маниаци, бизнесмените и работещите майки. За тийнейджърите те са просто лукс, причина да се фукат пред приятелите си.

 

 

Тези телефони имат доста функции, но замислете се колко от тях всъщност ще ползвате. Ще си купите скъпия смартфон и ще правите това, което сте правили до момента с мобилния си телефон – ще говорите, ще пишете SMS-и, ще ползвате камерата, игрите и ще сърфирате в интернет. Останалите приложения ще отворите няколко пъти от любопитство, но после ще установите, че са излишни.

 

И все пак, ако сте твърдо решени да се сдобиете с тази скъпа играчка, внимавайте при избора си. На пазара има разнообразие от смартфони, разгледайте ги и преценете кой е най-подходящ за вас. Може би ще решите да си смените и мобилния план, за да може да сърфирате в интернет на по-добри цени, защото повечето смартфони подтикват към ползването на глобалната мрежа във всеки един момент.

 

Снимка: Reuters

 

За някои хора тези телефони са излишни, но други наистина имат нужда от тях или поне така си мислят. Факт е, че са удобни за комуникация, но дали, благодарение на тях, след време няма да остане и помен от разговора очи в очи?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
notlike
преди 11 години

Ако обикаляш от място на място, са безценни. Това ти е все едно компютър в джоба. Да ги ползваш обаче ей така, от гъзария - просто безполезно...

BrainlessROCKBABY
преди 11 години

излишни, кaкто повечето "новини" тук :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия