Online запознанствата - лесен и безплатен начин да си хванеш ново гадже

2013-06-04 16:41:00
Online запознанствата - лесен и безплатен начин да си хванеш ново гадже
Снимка: Dreamstime

В днешно време голяма част от младежите се запознават помежду си в интернет ... особено, когато си търсят ново гадже. Да, това определено е най-лесният начин за запознанство – срамът е контролируем, влизаш в интернет, когато имаш възможност и няма нужда да се чудиш с какво да си облечен/а. Също така не харчиш излишни пари за кафе, фреш, коктейл и т.н.

 

 

Преди години повечето семейства са се запознавали в университета, в библиотеката, в дискотеката и т.н. Сега обаче голяма част от двойките са се открили в интернет ... най-често в социалната мрежа Facebook чрез общи приятели. Колко от вас са получавали покана за приятелство от човек, който е общ приятел с някой от листа ви и който случайно ви е видял на някаква снимка и ви е харесал?

 

Повечето родители на сегашните тийнейджъри и младежи са се открили рано и са минали под венчилото, когато са били около 20-годишна възраст. В днешно време обаче мъжете и жените намират половинките си по-късно.

 

Статистиката показва, че най-често запознанствата стават чрез роднини или общи приятели. Другите места, където хората откриват своите половинки, са работното място или университета.

 

Но както казват хората, не търси любовта, за да може тя да те намери. Ако от известно време се оглеждаш за ново гадже, но така и не намираш подходящ човек, престани да се озърташ. Твоята половинка ще те срещне, когато най-малко очакваш :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Your.Passion
преди 10 години

мда,после ще пуснете тема ''Как да избегнем нежеланата бременност'' :)))))

Skinnyxx
преди 10 години

И лесен начин да бъдеш изнасилен -_-


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия