Прекарваме повече време с телефона си, отколкото с половинката

2013-06-01 17:00:00
Прекарваме повече време с телефона си, отколкото с половинката
Снимка: Reuters

В днешно време хората прекарват с около 1/3 повече време в занимания с телефона си, отколкото със своята любовна половинка, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване на мобилния оператор O2.

 

 

Оказва се, че един притежател на смартфон отделя средно по около 119 минути на ден за занимания с мобилното си устройство. За сравнение – времето, което прекарваме с партньора си, е средно 97 минути.

 

Най-много време потребителите на смартфони отделят за сърфиране в интернет (24 минути дневно) и ровене в социалните мрежи (16 минути). Слушането на музика и играенето на игрички също са сред топ заниманията с мобилното устройство, които отнемат съответно около 15 и 14 минути всеки ден.

 

Разбира се, всички ние използваме телефоните си и по главното им предназначение – за водене на разговори (13 минути дневно) и писане на текстови съобщения (11 минути). За проверка на имейла и изпращане на електронни писма отделяме средно по около 9 минути всеки ден.

 

Четенето на книги, гледането на филми и сериали и правенето на снимки допълват челната десетка на класацията на най-честите занимания с мобилното устройство. Те ни отнемат съответно 8, 7 и 3 минути на ден.

 

А вие колко време посвещавате на заниманията със смартфона ви?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ime_Nqma
преди 10 години

Някои половинки нямаме :D

DENKAZ
преди 10 години

Точно като моя :Д

SpiritInBlack
преди 10 години

SONY XPERIA Z <3


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия