Вместо сутрешно кафе – четка за зъби с кофеин

2013-05-18 22:30:00
Вместо сутрешно кафе – четка за зъби с кофеин
Снимка: sxc.hu

Едва ли съществува човек, на който да не му се иска да има поне още 5 минутки, които да може да прекара в леглото рано сутрин. Излежавайки се прекалено дълго обаче, обикновено на нас или ни се налага да пропуснем част от сутрешния си ритуал, или вечно закъсняваме за някъде.

 

 

Напълно осъзнавайки колко безценна е всяка минута за днешните хора, американската компания Colgate възнамерява в най-близко бъдеще да предложи на своите потребители лесен и приятен начин за спестяване на време рано сутрин – четка за зъби, съдържаща кофеин, която ще премахне необходимостта от изпиването на чаша кафе. Звучи наистина интересно, нали?

 

Британският вестник “Daily Mail” посочва, че от Colgate вече са подали заявка за патент на специална четка за зъби, която ще освобождава в устата на ползвателя ѝ различни субстанции с най-разнообразно съдържание, аромат и вкус. Кафе, ябълка, мента, а защо не и яйца с бекон – това са само част от възможните варианти за вкусове на новите четки за зъби.

 

Очаква се съвсем скоро иновативната разработка на американската компания да стигне до етап на масово промишлено производство. По предварителни очаквания една подобна четка за зъби ще може да се използва за период от около 3 месеца, след което субстанциите в нея ще свършат.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия