Приложение помага на необвързаните да си хванат гадже през обедната почивка

2013-04-24 10:31:00
Приложение помага на необвързаните да си хванат гадже през обедната почивка
Снимка: Dreamstime

Жителите на Южна Корея, които водят здравословен начин на живот и не пропускат да обядват в интервала между 12 и 13 часа, вече могат да съчетаят полезното с приятното, благодарение на ново приложение за смартфон, съобщи Reuters.

 

 

Южнокорейците, които имат най-дълъг работен ден сред богатите индустриални нации, явно имат проблем с интимните взаимоотношения, защото 8 милиона от 50-милионното население са необвързани. Те ще могат да решат проблема си с помощта на апликацията i-um, която предлага на твърде заетите самотници детайлни профили и снимки на техните потенциални половинки.

 

За да могат да използват приложението, потребителите трябва да се регистрират и да въведат малко информация за себе си. Точно в 12.30 часа необвързаните мъже и жени от Южна Корея получават съобщение, показващо профила на най-подходящия потенциален партньор на деня. Ако и двамата души се харесат и натиснат „ОК“, всеки от тях получава името и телефонния номер на другия.

 

Приложението се радва на интерес от страна на необвързаните и до този момент има 800 000 абонати. До този момент 56 души са открили своите половинки.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия