Как прекарваме времето си в интернет?

2013-04-20 10:00:00
Как прекарваме времето си в интернет?
Снимка: sxc.hu

Повечето от нас вероятно прекарват поне по няколко часа на ден в интернет пространството. С какво обаче толкова се занимаваме? Мащабно световно проучване намери отговора на този въпрос, изследвайки поведението на 25 млн. анонимни интернет потребители, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че отделяме около 13 минути на всеки час за ровене в социалните мрежи – за разглеждане и коментиране на снимки, споделяне на статуси, харесване на картинки, чатове с приятели и т.н.

 

Приблизително 9 минути на час посвещаваме на други забавления като слушане на музика и ровене в сайтове със забавно съдържание, а 6 минути – на разглеждане на онлайн магазини и евентуално пазаруване.

 

Преглеждането на новините и актуалните събития за деня също е сред заниманията, на които посвещаваме времето си в интернет пространството. За него отделяме около 3 минути на всеки час.

 

Проверяването на имейла, четенето на бизнес и финансови анализи, преглеждането на лайфстайл материали, разглеждането на почивки и съдържание за възрастни също заемат огромна част от времето ни, прекарвано онлайн.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия