Кои са най-големите дразнители в социалните мрежи?

2013-03-15 00:15:00
Кои са най-големите дразнители в социалните мрежи?
Снимка: Reuters

Ако ви се струва, че единственият статус, който все още не сте прочели във Facebook, е това някой да се похвали какво е свършил в тоалетна, то може да се успокоите, че не сте единствени. По-голямата част от потребителите на социалната мрежа си имат приятели, които постоянно обновяват статусите си и дразнят всички с прекалената си активност, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Едни от най-дразнещите индивиди във Facebook са тези, които се чувстват длъжни непрестанно да информират останалите за тренировъчния си режим и диетата си. Близо 56% от потребителите на социалната мрежа споделят, че имат такива приятели.

 

Хората, които не спират да качват снимки на нещата, които си приготвят за ядене, включително и на най-простия и обикновен сандвич, се нареждат на второ място в класацията на най-дразнещите индивиди във Facebook.

 

Не по-малко досадни са потребителите, постващи недоизказани статуси, които предизвикват останалите да проявяват любопитство и да им задават най-различни въпроси.

 

В класацията на най-дразнещите приятели във Facebook попадат още тези, които постоянно изпращат покани за игри; родителите, които през 2 минути постват цели фотосесии на децата си; прекалено активните потребители;  хората, които непрестанно се тагват някъде; тези, които спамят за различни събития; потребителите, които постоянно коментират и харесват нещо; саморекламиращите се дребни предприемачи.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
JDeel
преди 10 години

Или накратко казано - всички които правят нещо във фейса са дразнители :) Можем да добавим и че не по-малки дразнители от тях са тези, които пък не правят нищо :))) В задачата се пита - какво по дяволите си мислите че правите във facebook?

koki4aa
преди 11 години

ТтТТТТТтттоооовааа е вярно


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия