Мъж ще обиколи света, за да се запознае с всичките си Facebook приятели

2013-03-19 13:33:00
Мъж ще обиколи света, за да се запознае с всичките си Facebook приятели
Снимка: Dreamstime

Колко от вас познават всичките си приятели във Facebook? Въпреки че социалната мрежа е предназначена, за да може човек да поддържа взаимоотношенията си със своите приятели и познати, доста хора я ползват като сайт за запознанства, било то с цел интимност или просто приятелство.

 

 

Американски фотограф си е поставил за цел да се срещне, запознае и снима всеки от своите 788 приятели във Facebook, съобщи „New York Post“. До този момент мъжът е събрал 7 500 долара за пътешествието си, благодарение на кампанията „Покана за приятелство: Приета“. Идеята на Тай Морин е да снима всеки един от приятелите си, докато прави това, което обича най-много.

 

Фотографът ще се среща с пет души седмично, като ще отделя на всеки един от тях по един час за разговор и снимки. За направата на фотосите Морин ще използва старомоден фотоапарат. Очаква се проектът да продължи около 3 години.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DENKAZ
преди 11 години

Бате, бях с 500 приятеля, сега съм с 46.

mimsssssss
преди 11 години

Всичките ми "приятели", които са във фейсбук ги познавам, и смятам че трябва да бъде така... а не тоя и оня, само да трупаме бройка.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия