"GSM-ът е важна част от имиджа ми", твърдят мъжете

2013-03-18 10:30:00
Снимка: Dreamstime

Наскоро направено проучване показва, че над 60% от представителите на силния пол смятат, че когато се запознават с нови хора, те първо гледат какъв GSM имат, а след това обръщат внимание на дрехите и часовника им. В анкетата са взели участие 120 000 души от 15 страни, сред които са Саудитска Арабия, Индия, Канада и САЩ.

 

 

38% от дамите подкрепят мнението на мъжете. Жените смятат, че мобилният телефон е първото, което другите забелязват у тях. Представителките на нежния пол оценяват по-високо от мъжете значението на дрехите и аксесоарите. 26% от дамите са на мнение, че дрехите правят най-силно впечатление при запознанство, а 20% смятат, че аксесоарите се забелязват първо.

 

Резултатите показват, че GSM-ът не е просто устройство, с което да се свързваш с околните. В днешно време то се използва и като символ на статуса на даден човек.

 

Вие преценявате ли околните според мобилния номер, който имат?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
notlike
преди 11 години

Аз пък се кефя на хората, които имат обикновени телефони и са добле облечени. Това означава, че не им пука какво мислят другите за тях. Аз на моя смартфон му се радвам главно в *** - там му използвам реално приложенията. Иначе телефон като телефон - колкото и да скъп, все за говорене е направен.

Mladenoff
преди 11 години

мобилното устройство вече отдавна е и аксесоар, който върви редом с часовника, гривната, ланеца и т.н. Напълно нормално е да се забелязва и хората да си изграждат някакво първоначално мнение по телефона


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия