Не подминавай новия стилен лаптоп Vaio с цветни акценти (+ видео)

2012-06-12 09:43:00
Не подминавай новия стилен лаптоп Vaio с цветни акценти (+ видео)
Снимка: Sony

Навън вече е горещо и сигурно все по-често се замисляш за морето ? Чадъра, шезлонга, студена напитка и лаптоп, благодарение на който да сърфираш из интернет. Вече имаш възможността да изразиш своя стил с новия Vaio серия E 14P – 14” от Sony, който се отличава със своите цветни акценти.

 

Има го в три цвята – класическо бяло, момичешко розово и стилно черно.

 

      

 

 

Над говорителите има шикозен алуминиев панел.

 

 

За любителите на дългите нощни чатове има специална подсветка, която им помага по-лесно да пишат. Тя има сензор и се активира, когато е затъмнено.

 

Големият мултифункционален тъчпад предлага достатъчно повърхност за по-лесна работа, а също така ви предоставя и интуитивно управление с няколко движения. Имате достатъчно място, за да браузвате страници, да редактирате снимки и да вършите много други неща, само с движение на два пръста - нагоре-надолу, наляво-надясно, увеличаване и завъртане.

 

Лаптопът Vaio серия E 14P – 14” има вградена HD уеб камера с технология „Exmor for PC“. Със сигурност ще останете доволни от Dolby® Home Theatre® V4, който вади звук като в киносалон. Ще са ви нужни 7 часа, за да изхабите батерията на своя любим лаптоп.

 

Новите лаптопи от Е серия 14P ще са налични на пазара през м. Юни 2012г.

 

Разгледайте лаптопа тук:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия