Венера в Козирог - какво предстои за зодиите?

Прогноза за периода

2024-01-26 18:00:00
Венера в Козирог - какво предстои за зодиите?
Снимка: iStock/mastermilmar

Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на земния Козирог на 23-и януари и ще остане там до 16-и февруари. Сега е време да се фокусираме върху сериозните връзки, ще ценим повече стабилността в отношенията, както и сигурността, ще искаме връзката да има дългосрочен потенциал и няма да се отдаваме на мимолетни авантюри. Ставаме креативни и преследваме целите си. Ето как ще се отрази Венера в Козирог на всяка зодия, според "Collective World" и "Astro Style".

 


Овен

 

По време на периода те ще цъфтят в кариерата. Стават по-дипломатични и постигат успехи. Ще могат да спечелят всеки с харизмата и чара си. Периодът е важен за тези, които търсят своята посока, пътя си - ще намерят нещо, което ги вдъхновява в професионалния живот, страстта им се завръща. В любовната сфера ще търсят стабилност, сигурност. Някои може да започнат бизнес с партньора.

 

Телец

 

Телците ще се чувстват много по-свързани с ценностите и вижданията си, при тях на фокус ще е любовният живот. През следващите няколко седмици ще видят как връзката им става по-възвишена и сериозна. Любовта им сега е могъща, една неудържима сила. Дават и получават много любов. Някои може да отидат на зимна ваканция с половинката.

 

Близнаци

 

Близнаците ги чака едно пробуждане. Стават по-уравновесени и намират нов начин, по който могат да се справят с всичко, което ги пренатоварва и изморява. Венера им показва как да продължават напред, да не прекъсват този процес. Сега ще им е по-лесно да затворят някои страници и да поставят край. Магнетични са и съблазняват.

 

Рак

 

Транзитът е добре дошъл за тях, ще ги успокои. Сега Раците може да очакват да срещнат нови хора, които няма да имат абсолютно нищо общо с хората от миналото им. И отношенията с тях няма да са драматични, неспокойни, бурни, както често им се случваше преди. Енергията е сладка, весела, безгрижна - нека се насладят на всичко това. Обвързаните ще мислят какво искат да постигнат с партньора.

 

Лъв

 

Влюбват се все повече и повече в това, което вършат на работа, в това, което създават. Венера ги кара да работят здраво и усърдно за това, което искат. Хубавото е, че сега Лъвовете знаят какво трябва да направят, как да са по-ефективни и в същото време да не се изтощават и преуморяват. Сега са много социални, връзките с колеги и приятели се развиват добре, периодът е позитивен. Нека са мили към себе си и да се грижат за здравето си.

 

Дева

 

Венера в Козирог наистина е благословия за тях. Сега си позволяват да се влюбят в себе си. Девите се пробуждат и ще имат много позитивни преживявания. Получават вдъхновение, страстта ги владее. Хората с креативни професии и занимания ще усетят благословиите през периода най-силно. Нека слушат сърцето си, да се отдадат на изкуство и романтика.

 

Везни

 

Огромен товар пада от плещите им. Енергията в дома е положителна, имат късмет и в професионалната сфера. Везните са облекчени, релаксират и сега може да си починат, да се излекуват от лошото. Венера ги вдъхновява да украсят в дома и в работата, да направят по-хубаво работното място. Може да стоят повече вкъщи и да се наслаждават на романтични вечери с половинката.

 

Скорпион

 

Променя се начинът, по който общуват. Транзитът ще им покаже как да станат по-дипломатични и по-големи професионалисти, когато комуникират с някого и когато представят себе си в кариерната сфера. Стават по-грациозни и мили, така привличат нови приятели или възраждат стари връзки. Скорпионите сега съблазняват, привличат вниманието, флиртуват. Но нека не подвеждат някого, ако не искат сериозна връзка с него.

 

Стрелец

 

Стават по-отворени към света и прилагат това, което са научили през последните месеци. Сега Стрелците се фокусират над създаването на нещо важно в професионалната сфера, което може да има дългосрочен ефект. Досега много се забавляваха в любовната сфера, но сега ще искат повече стабилност и сигурност.

 

Козирог

 

Венера е в техния знак и това ще им позволи да ценят себе си, да се обичат и почитат. Наистина ги чака чудесен, магичен период, ще са много радостни. Създават нова връзка със себе си. Ще видят талантите си и това, с което са надарени. Любовни магнити са сега. Нека се фокусират върху най-важните цели и хора за тях.

 

Водолей

 

Периодът им дава възможност да се излекуват и успокоят. Получават яснотата, за която копнеят. Ще разсъждават върху някои неща, ще анализират и после ще се почувстват по-силни и могъщи. Усещат се свързани с мечтите си. Достатъчно добре екипирани са да направят план как да ги постигнат. Ако отдавна си харесват някого, нека са смели и да го поканят на среща.

 

Риби

 

Венера в Козирог ще им донесе много надежда, свежест, както и ново начало. Променя се начинът, по който гледат на целите и приятелствата си. Сега ще видят добрите резултати от усърдната си работа през последните години. Рибите ще получават поздравления. Ще общуват много и ще срещат нови хора.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 месеца

a sega de ......


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия