Седмичен любовен хороскоп 5-11 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-06-05 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 5-11 юни
Снимка: iStock/LuckyBusiness

Овен

 

Романтичните преживявания ще надминат очакванията ви, независимо дали вече споделяте чувствата си с някого или все още търсите сродната си душа. Следвайте въображението си, вярвайте, че можете и действайте активно. Вълнуващите изненади ще са свързани с кратко, но запомнящо се пътуване.

 

Телец

 

При съществуващите любовни двойки отношенията ще са напрегнати поради пристъпи на ревност, създаващи недоверие. Колкото по-рано проведат пълноценен разговор за изясняване на ситуацията, толкова по-бързо ще предотвратят задълбочаването на неприятностите. Необвързаните, които наскоро са преживели раздяла ще срещнат човек, който ще ги накара да забравят тъжните моменти.

 

Близнаци

 

Основната дилема на намиращите се във връзка ще е дали да продължат да я поддържат или да я прекратят, да се порадват на свободата си и да се впуснат в следващото приключение. За все още „самотните“ предстои запознанство, което от съвсем неангажиращо скоро може да се превърне в перспективна здрава връзка. И едните, и другите ще вземат окончателното си решение в последния ден на седмицата, когато Меркурий навлезе в Близнаци.

 

Рак

 

Интересен и динамичен период. Двойките, които скоро са се разделили заради откровени глупости, отново ще се съберат. Единственото, което би могло да помрачи отношенията между намиращите се във връзка е външна намеса от страна на приятелите или роднините, ако разбира се, самите те позволят такава.

 

Лъв

 

Венера навлиза във вашия знак и без затруднения ще успеете да изгладите всички съществуващи спорове с половинката си. Освен това ще се усили магнетизмът ви и, ако все още не сте успели да покорите нечие сърце, то със сигурност точно в тази насока няма да имате никакви притеснения. Усложнения ще се случат само, ако започнете да получавате любовни сигнали от няколко посоки и не успеете да направите избора си.

 

Дева

 

И влюбените, и необвързаните ще преживеят куп приятни емоции. За първите източник на романтични преживявания ще е кратко пътуване, а за вторите, интересно запознанство с човек, който идва от далече и може да навлезе в живота им като „единствен и неповторим“. Най-важното и за двете групи е да не бързат със заключенията и внимателно да се вгледат в обекта на избора си.

 

Везни

 

Въздействието ви ще е осезателно и ще привлечете вниманието към себе си. Предложенията за сближаване ще са повече от едно, а дали и на кого ще спрете избора си, зависи изцяло от вас. Новата връзка може да не е продължителна, но пък ще запазите за нея приятни спомени. Що се отнася до обвързаните, те трябва да знаят, че не е в техен интерес непрекъснато да търсят недостатъци у партньора си и да се опитват да го/я прекрояват по свой образ и подобие.

 

Скорпион

 

Търсещите „сродната си душа“ ще са просто неудържими в желанието си да спечелят симпатиите на обекта на интереса си. Да сте стремителни е прекрасно, стига да не прекалите и да стресирате с действията си въпросния „обект“. Основната задача на намиращите се във връзка ще е да се въздържат от прекалени капризи спрямо половинката и да се извинят по подходящ начин за допуснатите към момента гафове.

 

Стрелец

 

Любовните ви отношения ще са доста далеч от представата за идеални. Както имащите, така и нямащите приятел/ка ще се чувстват крайно неуверени в самите себе си. Подобна ситуация ще е пречка за първите да поддържат свежестта на връзката си, а за вторите – изобщо да създадат такава. Може би ще е подходящо за известно време да се уедините и да поразмишлявате върху статуса си. Създаването на реална представа за ситуацията, в която се намирате, ще е от полза.

 

Козирог

 

Макар че Плутон принципно няма пряка връзка с любовните отношения, връщането му във вашия знак в последния ден от седмицата никак няма да е маловажно. До тогава се постарайте да преодолеете всички съществуващи към момента конфликти с любимия човек. Ако сте на път да започнете нова романтична връзка и сте сигурни в чувствата си, разкрийте ги смело пред избраника/цата си преди сряда.

 

Водолей

 

Романтично настроение ще изпълни търсещите любовта си Водолеи от главата до петите. Ще стимулира въображението им и ще успеят да впечатлят всеки, към когото ги тегли сърцето. Пред влюбените, които от известно време усещат, че не могат и минутка без половинката си предстои следващата сериозна крачка – да решат да заживеят ли „под един покрив“ с него/нея или да продължават да отлагат. От съществено значение е да обсъдят битовите въпроси преди да изрекат последната дума.

 

Риби

 

Ще възстановят връзката си онези, които са я прекратили предишния месец. И, макар да звучи парадоксално, ще е много по-здрава и устойчива от преди. Що се отнася до „търсещите“ за тях предстоят нови запознанства, които ще им позволят не просто да преживеят вълнуващ любовен роман, но и да попаднат на надежден партньор/ка, с когото да са заедно още доста дълго време.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия