Седмичен любовен хороскоп 16-22 януари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-01-16 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 16-22 януари
Снимка: iStock/FotoDuets

Овен

 

Стремежът ви непрекъснато да налагате гледната си точка може необратимо да навреди на романтичните отношения. Настроението ви ще е нестабилно, но пък ще усещате много по-лесно емоциите на околните. От вас зависи да спечелите което си пожелаете сърце или симпатии.

 

Телец

 

Приемайте фактите такива, каквито са. Ако любимият човек предяви някакви претенции спрямо поведението ви, реагирайте с готовност за промяна, вместо с инат. Колкото по-мило се държите с него/нея, толкова повече мигове на нежност ще си осигурите.

 

Близнаци

 

Ново запознанство ще ви заинтригува. Не бързайте да сравнявате качествата на актуалната си симпатия с тези на човека, с когото към момента сте обвързани. Първоначалните ви впечатления ще са заблуждаващи и може да ви подтикнат към погрешни действия.

 

Рак

 

Подсъзнателно може да усетите повишаване на напрежението между вас и половинката ви. Избягвайте срещите за известно време и се ограничете предимно до виртуалния чат. В края на седмицата обстановката ще се промени, а с нея и настроението ви. Тогава ще можете да възобновите и реалните си срещи.

 

Лъв

 

Не разчитайте, че любимият човек ще се съгласи безропотно с всяко ваше предложение. Ако рязко се противопостави на някоя от идеите ви, приемете го без излишни емоции. Споровете, колкото и лесни да изглеждат, ще възкресят стари разногласия и едва ли ще завършат окуражаващо.

 

Дева

 

Не приемайте привързаността на любимия човек към вас като нещо, което ви е дължимо. Съчетавайте своите желания с неговите/нейните, търсете компромисни решения на спорните въпроси. Избягвайте темата за бъдещето на връзката ви. Може да го/я уплаши и да се дистанцира трайно от вас.

 

Везни

 

Темата, на която винаги сте готови да драматизирате е „любов“. Не се престаравайте в усилията си да създадете удобства и да зарадвате любимия човек. Ще постигнете обратен ефект. Вместо да ви окуражи и да поблагодари той/тя ще реши, че поведението ви е в реда на нещата, ще реагира с безразличие, а вие за пореден път ще се почувствате пренебрегнати.

 

Скорпион

 

Ако до този момент не сте разкрили чувствата си пред любимия човек и не сте споделили намеренията си, значи е време да го направите. Той/тя със сигурност ще се изненада, но и ще се зарадва. В случай, че все още нямате приятел/ка, огледайте се. Някой съвсем очевидно ще ви покаже интереса си към вас.

 

Стрелец

 

Изказвайте ясно мнението си по всички коментирани въпроси, дори когато не сте съгласни с мнението на половинката си. Единственият начин да предотвратите бъдещите конфликти е да изясните причините за появата им. Любовта не означава, че задължително мислите по еднакъв начин, означава, че сте готови да намерите компромис.

 

Козирог

 

Поведението на половинката ще ви подскаже, че той/тя има желание да се убеди за пореден път в силата на чувствата ви. И понеже вие не си падате по поетичните и романтични излияния, покажете любовта си с жест. Направете за него/нея нещо, което сте сигурни, че му/й харесва. Реакцията му/й ще е достатъчно окуражаваща и убедителна, за да ви зарадва.

 

Водолей

 

Някой упорито ще се опитва да се сближи с вас. Реагирайте откровено, независимо дали имате интерес или не към въпросната личност. В случай, че сте безразлични, заявете го недвусмислено. Не започвайте мимолетен флирт от скука. Последствията може да се окажат доста неприятни.

 

Риби

 

Вслушвайте се внимателно в думите на любимия човек. Ще установите, че той/я изпитва някаква тревога и не знае как да се справи. Разберете причината и проявете съчувствие. Вие може също да не знаете вярното решение, но готовността ви да сте заедно с него/нея в трудния момент ще е достатъчно окуражаваща.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия