Седмичен любовен хороскоп 28 ноември - 4 декември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-11-28 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 28 ноември - 4 декември
Снимка: iStock/Antonio_Diaz

Овен

 

Не натрапвайте мнението си на любимия човек, що се отнася до разпределението на неговото/нейното лично време. Ще го възприеме като опит за надмощие и реакцията му/й няма да ви хареса. Ако скоро сте преживели раздяла или все още не сте в стабилна връзка, през тази седмица бъдете готови за необичайно преживяване.

 

Телец

 

Личност от най-близкото ви обкръжение ще покаже недвусмислен и силен интерес към вас. Постарайте се да общувате дискретно, ако вече сте във връзка, за да не предизвиквате пристъпи на ревност у половинката си. В случай, че се познавате от скоро с него/нея, не прекалявайте с опитите за скъсяване на разстоянието. Спомнете си какъв е бил ефектът от подобно поведение при предишните ви любими и не допускайте една и съща грешка няколко пъти.

 

Близнаци

 

Опитите ви да изненадате любимия човек може да предизвикат не впечатлението, на което се надявате, а нещо съвсем различно. Не се сърдете, ако той/тя реагира враждебно. Приемете, че тактиката ви е била погрешна и се извинете, за да се „успокоят духовете“. След време със сигурност ще ви сподели какво го/я е ядосало и защо се е разсърдил/а.

 

Рак

 

Ако любимият човек подскаже по някакъв начин, че желае да остане сам/а за известно време, не настоявайте за редовни срещи. Приемете решението му/й без разправии, дори да не ви допада особено. Правейки отстъпки ще постигнете много повече, отколкото ако се опитвате да наложите мнението си. Уреждайте личните проблеми самостоятелно. Всяка „добронамерена“ чужда намеса ще се окаже почти разрушителна.

 

Лъв

 

Ще допуснете сериозна грешка, ако коментирате с любимия човек опита от предишните си любовни връзки само, за да спечелите комплиментите или съпричастността му/й под предлог повишаване на взаимното ви доверие. Ефектът ще е или проява на ревност, или понижаване на самочувствието му/й, или в крайна сметка той/тя ще се затвори в себе си, защото ще приеме сравнението с някой друг като лична обида. Не експериментирайте, дърпайки „тънките“ сърдечни струни на обекта на чувствата си.

 

Дева

 

Положителна промяна ще претърпи връзката на онези представители на вашия знак, които се опитват да внесат нотка на индивидуализъм в нея. Приемайки партньора такъв, какъвто е, ще заявите уважението си към личната му/й свобода, предпочитания и територия. Дори след време да се разделите, разбирателството помежду ви ще остане и не би било учудващо, ако чувствената страст се преобрази в изгодно делово сътрудничество. Колкото повече сте заедно, толкова по-добре ще се чувствате през следващите дни.

 

Везни

 

Устойчиво условие за сближаването ви ще се окаже необходимостта заедно да се справяте или да си съдействате при преодоляване на съвсем ежедневни битови затруднения или пък да предприемете кратко непредвидено пътуване. И в двата случая бързо ще установите кое ви свързва и кое ви разделя. Как ще се възползвате от установяването на тези нови факти е съвсем друг въпрос. Овладейте импулса си да изразите на глас неволното сравнение на половинката си с обекта на предишна връзка.

 

Скорпион

 

Не е във ваш интерес да проектирате неприятностите си, създадени от обективните условия или субективен фактор върху любимия човек. От една страна той/тя ще се почувства засегнат/а от неоснователните и нелогичните ви действия, от друга, ще се усъмни до колко сте били искрени в цялостното си поведение до момента. Ще е доста трудно да възстановите загубеното доверие, ако покажете най-лошите си черти.

 

Стрелец

 

Романтичното настроение може да ви подтикне да навлезете в зоната на илюзиите. Опитайте се да съобразите своите интереси с тези на любимия човек и да оцените обективно възможностите за съчетаването им. Не изисквайте от него/нея да прави каквито и да било промени, ако ви се противопостави. Приемете, че не е готов/а за следващата стъпка. Общувайте с околните така, че да не създавате съмнения и повод за ревност.

 

Козирог

 

Организирайте срещите, разходките и забавленията си така, че да е максимално удобно и за двама ви. Не се увличайте по мимолетни флиртове и присъствие в съмнителни компании, които биха разочаровали половинката ви. Дори да не изрази недоволството си явно, рано или късно ще ви напомни допуснатото „прегрешение“. Посвещавайте се по-често на любимите си занимания заедно и не игнорирайте разговорите, целящи да изяснят бъдещето на връзката ви.

 

Водолей

 

Тайна, която ревниво пазите ще „стигне до ушите“ на половинката ви. Не отричайте истината и не се опитвайте да отстоявате позициите си с провокации и показна екстравагантност. Контактите ви ще са интензивни, но преобладаващо неудовлетворителни. Избягвайте разговорите на лични теми с цел привличане на вниманието на хората, с които общувате. Ако любимият човек пожелае за известно време да прекратите срещите, не се противопоставяйте.

 

Риби

 

Опитайте се да преценявате ефекта от действията си от различни гледни точки. Така ще успеете да изградите собствена тактика за развитието на връзката си. Чуждият опит няма да е приложим за вас. Наблюдавайте реакциите на половинката си, когато обсъждате промени и занимания с дългосрочно действие. Усетите ли дори минимално съпротивление, намалете темпото. Резултатите ще са много по-впечатляващи, когато той/тя се убеди в необходимостта им.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия