Седмичен любовен хороскоп 22-28 август

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-08-22 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 22-28 август
Снимка: Pixabay/Karuvadgraphy

Овен

 

В желанието си да привлечете вниманието понякога сте готови да направите дори интрига. По-добре се погрижете за външния си вид, активирайте въображението и не се опитвате да натрапвате разбиранията си при всички обстоятелства.

 

Телец

 

Избягвайте резките промени, засягащи личния ви живот, които биха озадачили любимия човек. Важните решения, дори когато са свързани с любовта, се взимат с разум, а не с емоции.

 

Близнаци

 

Че сте привлекателни е ясно, но не разчитайте само на това. Контактите ще са интензивни, развлеченията – разнообразни, но до сериозна връзка едва ли ще се стигне.

 

Рак

 

Предстоят промени в любовните отношения, които ще се случат най-вероятно през втората половина на седмицата. Запазете спокойствие и не ги възприемайте като окончателни. Обстановката ще е динамична.

 

Лъв

 

Говорете за чувствата си искрено и избягвайте темите, предизвикващи спорове и повишаване на напрежението. Най-лесният начин за реализиране на желанията ви е да ги споделите с половинката. За ваше удивление, неговите/нейните ще са същите или подобни.

 

Дева

 

Когато ви обхванат съмнения или не сте сигурни в себе си се криете зад маската на безразличието. В такива моменти той/тя се чувства виновен/а без да знае причината. Излезте от зоната на самосъжалението и му/й покажете, че е важен/а за вас.

 

Везни

 

За да избегнете конфликтните точки в любовната си връзка не обсъждайте трудностите си с приятели/ки и не следвайте съветите им. Проявете самостоятелност и престанете да се колебаете, когато става дума за важни решения.

 

Скорпион

 

В началото на седмицата може да изпитвате необяснимо напрежение. Не си насрочвайте любовни срещи поне до вторник. След това обстановката ще е по-спокойна, а събитията изненадващо окуражаващи. Романтичните преживявания ще са повече, отколкото очаквате.

 

Стрелец

 

Настроението ви ще е нестабилно. Въздържайте се от безпричинни пристъпи на ревност, предизвикани само от собствените ви съмнения. Отправите ли несправедливи и най-вече недоказани обвинения към любимия човек със сигурност ще „отрежете клона, на който седите“.

 

Козирог

 

Ако половинката ви желае да обсъди с вас важен проблем, не мислете, че иска да ви манипулира. Напротив, проявете разбиране, преценете обстоятелствата и потърсете разумно решение, което можете да приложите заедно.

 

Водолей

 

Енергетиката ви е стабилна, но понякога ви подтиква към ексцентрични прояви. Прекалената оригиналност може да ядоса приятел/ката ви и да предизвика звучни разправии. Постарайте се да не стигате до крайности.

 

Риби

 

Привлекателни сте и нови личности ще започнат да кръжат в орбитата ви. Избягвайте мимолетните флиртове, независимо дали сте във връзка или не. И в двата случая краткотрайната емоция повече ще ви натъжи, отколкото да ви зарадва.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия