Седмичен любовен хороскоп 18-24 април

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-04-18 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 18-24 април
Снимка: Pixabay/debannja

Овен

 

Не проявявайте безразличие към някой, който упорито ви ухажва в социалните мрежи. Може би си заслужава да проведете лична среща с него/нея. Със сигурност ще ви изненада и ще ви хареса, което не означава, че веднага трябва да се сближите. Доза загадъчност няма да ви навреди. Най-подходящият ден за преминаване от виртуалното в реалното е петък.

 

Телец

 

Напоследък любовният ви живот е твърде спокоен, на моменти едва ли не еднообразен. Организирайте си някакво пътешествие с любимия човек, което ще ви зареди с нови емоции, ще ви сближи и ще повдигне настроението ви. Проверявайте старателно съобщенията и електронната си поща. Предстои промяна, която не бива да пропускате.

 

Близнаци

 

Стремежът към самостоятелност и независимост на моменти ви подтиква към неподходящи реакции и ставате неуправляеми. Половинката ви може да си мълчи и да изтърпява капризите ви, но не разчитайте, че ще продължи да го прави дълго. Не промените ли поведението си, той/тя най-късно до края на седмицата ще се врътне на пети и ще престане да се занимава с вас. Нали не искате да разрушите връзката си?

 

Рак

 

Крайностите от всякакъв характер са грешна тактика. Прекалената ви покорност ще заблуди любимия човек. Той/тя ще реши, че на вас ви е приятно да се подчинявате, след което ще започне целенасочено да ви използва за собствените си цели. Прекалената ви упоритост и настояване на своето пък, ще стане повод за протяжни спорове. Опитайте се да обмислите ситуацията, участвайте в организацията на свободното време и се забавлявайте повече. Имате нужда от добро настроение.

 

Лъв

 

Привлекателни сте и почти непрекъснато ще ви атакуват с комплименти и идеи за развлечения в свободното време. Забавлявайте се, но не разчитайте на сериозна връзка. Опитайте се да запазите усещането си за реалност, милите думи лесно могат да ви тласнат в света на илюзиите. Голяма грешка би било, ако се опитвате да поддържате няколко връзки едновременно.

 

Дева

 

Не забравяйте, че пролетта, най-романтичният сезон, идва само веднъж в годината. Разпределете времето си така, че да изпълните задачите си, но и да се забавлявате пълноценно. През втората половина от седмицата човек, който се намира далече или когото не сте виждали от доста време ще пожелае да се срещнете. Не отказвайте, предстои промяна, която ще ви зарадва.

 

Везни

 

На вас винаги ви е било трудно да взимате решение, но този път ще попаднете наистина в сложна ситуация. Няколко души ще се опитват да спечелят благоразположението ви и при това никак няма да са ви безразлични. Опитайте се да разберете едно-друго за тях от общи познати, за да не залагате само на външния вид и обноските, а да се ориентирате, макар и бегло, за характера и интересите им. След това направете избора си, но не го отлагайте твърде дълго.

 

Скорпион

 

Комбинацията между интуиция, проницателност и сексапил ви правят изключително магнетични. Ще можете да постигнете каквото си поискате, при това с единственото си най-силно и при това безплатно оръжие – усмивката. Ако сте обмисляли планове за съвместно развлечение или пътешествие с любимия човек, споделете го с него/нея след сряда. Ще получите съгласие и одобрение още преди да сте стигнали до края на изречението си.

 

Стрелец

 

На моменти между вас и любимия човек ще се надига необяснимо и безпричинно напрежение. Запазете спокойствие, ситуацията няма нищо общо с вас лично. Просто той/тя има лични проблеми и все още не се осмелява да ги сподели. Реагирайте с чувство за хумор, опитайте да го/я успокоите и предразположите, за да разкаже за тревогите си. След като го направи, и двамата ще установите, че става дума за „бели кахъри“ и ще възстановите обичайното си добро настроение.

 

Козирог

 

Възможностите за нова любовна авантюра ще ви дебнат буквално на всеки ъгъл. Непрекъснато ще попадате в ситуации, даващи повод за нови запознанства или пък обстоятелствата ще ви срещат с интригуващи личности. Имате нужда от положителни емоции и е крайно време да се освободите от присъщата си сериозност и консерватизъм. Дори да не се стигне до дълготрайна връзка, а само до лек флирт, пак ще има от какво да сте доволни. Не се отказвайте.

 

Водолей

 

Началото на седмицата няма да е от най-обнадеждаващите. Много е вероятно още в първите един-два дни вместо спокойни разговори да водите ожесточени спорове с половинката си. Може би имате нужда от малко уединение. От лично време, в което да си дадете сметка за грешките и да обмислите смисъла на връзката. Осигурете си го и бъдете сигурни – най-доброто предстои.

 

Риби

 

Специфичното през тази седмица е, че ще сте доста разсеяни. Огледайте се около себе си. Опитайте се да забележите хората, които ви заобикалят, да си дадете сметка за действията им. Пропускате, че някой ви харесва, но се страхува да го заяви. Проявете инициатива, направете първата крачка. Ситуацията рязко ще се промени и то във ваш интерес. Ще се убедите, че е имало смисъл да подходите с малко повече смелост.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия