4 зодии, които остават с партньор, който им е изневерил

Вижте кои са те

2022-04-13 18:00:00
4 зодии, които остават с партньор, който им е изневерил
Снимка: Pexels/Katerina Holmes

За да е успешна и силна връзката, много е важно доверието между партньорите да не бива разрушавано. Лъжите и изневерите пък правят точно това и после доверието се гради много трудно. Изневярата обикновено води до раздяла, но има някои зодии, които избират да останат дори с партньор, който им е изневерил. Ето кои са, според "Pink Villa".

 


Рак

 

Раците обикновено вдигат стени около себе си и се ужасяват да се разкрият пред партньора, да бъдат уязвими и емоционални. Трябва им много време, за да се отпуснат и да се доверят. Веднъж щом го направят, те споделят най-големите си тайни, страхове и обясняват защо са несигурни в себе си. Биха направили всичко за партньора. Затова, дори да им изневери, те избират да повярват в любовта и да му простят. А и не могат да си представят да се разкриват пред някой нов човек отново и да преживяват болката от разбитото сърце.

 

Скорпион

 

Скорпионите обичат да доминират във връзките и те да контролират нещата. Когато някой им изневери и предаде доверието им, те са гневни и се чувстват ужасно. Но решават да простят, само и само да си върнат контрола във връзката. Ако половинката ги моли за прошка и много съжалява, Скорпионите знаят, че те контролират нещата и половинката ще направи всичко, каквото те пожелаят. Това ги устройва. Освен това, трудно споделят и се доверяват - не искат да им се налага отново да правят това с нов човек.

 

Телец

 

Те са едни от зодиите, които са най-обичани. Телците ценят много лоялността и искат стабилна връзка. Затова, ако с някого от дълго време, те започват много да му вярват и са страшно привързани. Трудно забелязват недостатъците на половинката, когато са влюбени. Боли ги от изневярата и предателството, но предпочитат да простят на партньора  и да останат във връзката. Инати са, не се отказват от любовта. Искат да запазят половинката си. Но може никога да не забравят изневярата.

 

Риби

 

Тези зодии са много чувствителни и емоционални - ще са доста наранени и по принцип - ще искат да напуснат партньора. Но ще останат във връзката и ще поддържат перфектен имидж пред другите хора. Искат приятелите и роднините им да са щастливи за тях, да не се тревожат и да няма клюки относно връзката им. Ще опитат да скрият за изневярата и ще се държат страхотно с партньора пред другите. Но самите те ще страдат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия