Седмичен любовен хороскоп 17-23 януари

Ето какво ви очаква в любовта

2022-01-17 18:30:00
Седмичен любовен хороскоп 17-23 януари
Снимка: Pexels

Овен

 

Ще ви изненада и смути съобщение от човек, с когото отдавна не поддържате връзка, но не можете да забравите. Най-добрият начин да поставите в ред мислите и чувствата си е да насрочите лична среща. Само така ще си дадете сметка за ситуацията, в която се намирате. Ако не успеете да го направите, не съжалявайте. Бързането е вредна тактика в подобни случаи.

 

Телец

 

Не е изключено да усетите в поведението на любимия човек опити да ви манипулира. Ситуацията няма да ви хареса и ще предизвика раздразнение. От вас зависи да му/й покажете решително, че сте достатъчно самостоятелни и държите да разполагате с лично време и пространство. Ако не се получи, може би раздялата ще е единствено решение. Компромисите не бива да са за сметка на индивидуалността ви.

 

Близнаци

 

Нов човек ще навлезе в траекторията ви. Със сигурност ще ви заинтригува, но не бързайте да споделяте подробности от личния си живот. Потърсете първо обективна информация за него/нея от общи познати или се опитайте да разберете какви са интересите му/й от социалните мрежи. Ако обаче, вече сте във връзка, и просто си организирате краткотраен флирт за разнообразие, то помислете заслужава ли си да злоупотребявате с доверието на половинката си.

 

Рак

 

Пълнолунието във вашия знак ще се отрази положително на любовния ви живот. Предстоят изненади. Много е вероятно случайно да попаднете в непозната компания, където със сигурност ще станете обект на ухажване. Ако преодолеете вътрешните си страхове и си позволите да приемете предизвикателството, най-вероятно няма да съжалявате. Дори да става дума за краткотрайно приключение, то ще е изпълнено с незабравими емоции.

 

Лъв

 

Прекалено сте впечатлителни и в известен смисъл идеалистично-доверчиви. Всяко ново запознанство ви изпълва с надежда за промяна и увереност, че „това е личността на сърцето ви“. Помислете внимателно или пък се опитайте да обсъдите с някой от приятели/ките си дали да приемете веднага предложението за среща или за известно време да поддържате дистанция. И не се дръжте прекалено разкрепостено. Ще създадете погрешна представа за себе си, след което ще е трудно да я промените.

 

Дева

 

Не мислете за миналото и не се обвинявайте за пропуснатите моменти. Ако не сте толкова самокритични, ще си дадете сметка, че в повечето случаи решенията ви са били правилни. Живейте по схемата „тук и сега“. Тя не само е най-правилна, но що се отнася до любовния ви живот, е и най-окуражаваща. В случай, че скоро сте преживели раздяла, в края на седмицата събитията ще се развият така, че да забравите мрачните мигове.

 

Везни

 

Обикновено сте сговорчиви и готови на отстъпки и компромиси, но през тази седмица поведението на любимия човек може да ви провокира към упорито отстояване на позициите ви. Абсолютно сигурно е, че той/тя ще се изненада на реакциите ви, но обективно погледнато, те са правилни. Фактът, че сте готови да услужите и помогнете не бива да заблуждава когото и да било в силата на характера ви. Съпричастността ви съвсем не означава, че сте готови да се откажете от свободата на мисълта си.

 

Скорпион

 

Не се опитвайте да „задушавате“ с претенциите си любимия човек. Осигурете лично време както за себе си, така и за него/нея. Не пренебрегвайте грижата за външния си вид. Твърде често ще сте в „светлината на прожекторите“ и със сигурност ще привлечете към себе си нови обожатели. Ако искате да ги задържите, не се дръжте предизвикателно.

 

Стрелец

 

Поведението на любимия човек на моменти ще е озадачаващо. Ще ви направи впечатление, че той/тя непрекъснато намира някакъв повод за конфликт, при това незначителен и дразнещ. Опитайте да разредите срещите, вместо да отговаряте на предизвикателството. Не отказвайте на поканите на обичайните си приятели да прекарате известно време с тях. Ще установите, че човек, когото познавате отдавна, проявява нескрит интерес към вас и е готов/а да ви разкрие чувствата си.

 

Козирог

 

Не забравяйте за обещанията, които сте дали преди време. Ако сте се уговаряли с приятел/ката си, че ще предприемете пътешествие или друга дейност, целяща да разнообрази ежедневието ви, то не отлагайте и не отричайте. След като направите всичко, което си изисква от вас и реализирате предварителните замисли, ще установите, че е имало смисъл и че отношенията ви видимо са се освежили.

 

Водолей

 

Спокоен ще е любовният живот за обвързаните представители на вашия знак. Ако обаче, наскоро сте прекратили връзката си и сте сигурни, че решението ви не е било правилно, то вземете инициативата във ваши ръце. Не само ще успеете да я възстановите, но и ще се убедите, че той/тя е страдал/а от раздялата не по-малко от вас. Заключението от цялата ситуация е, че е крайно време да престанете да повтаряте грешките си няколко пъти.

 

Риби

 

Някои неприемливи постъпки на любимия човек може да ви разочароват, дори изпълнят с меланхолия. Осигурете си малко време за уединение. Разредете срещите и се опитайте да създадете синхрон между мислите и чувствата си. След като го направите, ще сте в състояние да си отговорите на въпроса: трябва ли да продължавам да съм с него/нея или е време всеки да тръгне по пътя си самостоятелно?

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия