Седмичен любовен хороскоп 11-17 октомври

Ето какво ви очаква в любовта

2021-10-11 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 11-17 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

 

Със сигурност няма да скучаете. Контактите ще са много и разнообразни. При това не само романтичните, но и тези с приятелите, с роднините. Любовните отношения ще са почти като в приказките, ако не прекалите с претенциите и не пренебрегвате мнението на любимия човек.

 

Телец

 

Влиянието и чарът ви ще са осезаеми. Ще съумеете да преодолеете някои свои недостатъци и да покажете най-добрият свой образ. Два фактора ще окажат влияние върху отношенията с половинката ви: вашето настроение и умението да игнорирате клюкарите и интригантите, които непрекъснато ще се навъртат на около с цел да ви омотаят в мрежите си.

 

Близнаци

 

За обвързаните представители на вашия знак не се очакват изненади по отношение на любовта. Трябва да са предпазливи през втората половина на седмицата, когато някой умишлено може да въвлече тях или приятел/ката им в интрига и да се случат неприятности. Що се отнася до необвързаните, по-добре е да не разчитат на стабилна връзка с новите си познати. Вместо с романтика ще е изпълнена с разочарование.

 

Рак

 

Едно от условията за поддържане на хармонични и в същото време „горещи“ любовни отношения е да подредите мислите си. Дамите ще се стремят към романтика, а господата – към скъсяване на дистанцията с любимото момиче. И едните, и другите ще постигнат желанията си, ако са пределно искрени и реагират така, че да не загубят доверието помежду си.

 

Лъв

 

Благоприятен период за необвързаните представители на вашия знак и за онези, които в момента са скарани или разделени. Предстоят нови, при това съдбоносни запознанства. От вас зависи да обърнете гръб на обидата, разочарованието, желанието за отмъщение. Много малко ще е нужно, за да осъществите мечтите си. Личността, която ще промени живота ви е близо до вас, само трябва да я забележите.

 

Дева

 

Малко търпение няма да е излишно за Девите, чиито любовни отношения в момента са в труден период. Добре е да осъзнаете, че прекаленият перфекционизъм понякога е вреден. Що се отнася до необвързаните, за тях е важно да знаят, че бързото сближаване не е гаранция за силни чувства. Дайте си малко време за опознаване с новия обект на романтичните ви интереси, за да установите дали наистина си допадате и до колко.

 

Везни

 

Един от периодите, в които сте в благоприятната позиция да държите ситуацията под контрол. На обвързаните представители на вашия знак ще се наложи да се справят с някои проблеми, подтикващи към размишления, но ще стигнат до правилния вариант. Що се отнася до „самотните сърца“, предстоят приятни изненади.

 

Скорпион

 

Според едно твърдение, нищо в света и Вселената не е случайно. Пътят на необвързаните ще се кръстоса с този на друг и то важен за тях човек. Няма да е „любов от пръв поглед“, но ще е „крайъгълен камък“. Що се отнася за имащите половинка, би било добре да контролират емоциите и да се въздържат от изблици на собственост спрямо любимия човек.

 

Стрелец

 

Препоръката към намиращите се във връзка е да не прекаляват с претенциите и да не навлизат в личното пространство на любимия човек. Такава постъпка би се отразила пагубно на отношенията ви. За „свободните“ Стрелци предстои нееднозначен период. От една страна ще привлекат нечие внимание, а от друга – ще имат възможност да се сближат в някой, който представлява интерес за самите тях. Важното в случая е да не смесват желанията с възможностите и мечтите с реалността.

 

Козирог

 

Преди да решите да задълбочавате връзката си или дори да започнете самостоятелен съвместен живот, проверете съвместимостта си, от която зависи стабилността на любовните отношения. Интересно събитие ще се случи в живота на необвързаните Козирози и рязко ще промени възгледите им. Ще усетят влечение към човек, когото до скоро са отбягвали.

 

Водолей

 

Търсете нестандартен подход за уреждане на спорните въпроси с любимия човек. В състояние сте не просто да стабилизирате връзката, но и да разширите зоната на общите си интереси. Мотивация не ви липсва, така че ще можете да взимате важните решения с пъти по-лесно от обикновено. Каквото и да се случи, стремете се нито един от двама ви да не остане с впечатлението, че постиженията на единия са за сметка на жертви от страна на другия.

 

Риби

 

Промените, за които от доста време мислите, биха могли да се случат точно сега. Запазете оптимизма, подхождайте искрено и с готовност за разбирателство при обсъждане на спорните въпроси. Съвсем ясно ще осъзнаете какви са проблемите на връзката, какво пречи на отношенията ви и дали си заслужава да правите усилия за отстраняването им или всеки от партньорите трябва да тръгне самостоятелно по пътя си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия