Директен Плутон подобрява връзките на 3 зодии

Вижте кои са те

2021-10-07 18:00:00
Директен Плутон подобрява връзките на 3 зодии
Снимка: Pixabay

Плутон започна ретроградното си движение на 27-и април и то продължи до 7-и октомври. Сега Плутон отново става директен и тази промяна носи положителни емоции и късмет в любовта за някои зодии. Ето при кои знаци връзките ще се подобрят, според "Your Tango".

 


Везни

 

Тъй като все още е техният сезон, Везните са отворени към това да се излекуват и искат да се чувстват по-добре. През каквото и да са преминавали във връзката си, сега най-накрая има шанс нещата да се оправят и да се върнат към нормалното. В последно време тези зодии не искаха да обсъждат нещата и да споделят много с половинката, но сега ще кажат честно какво мислят. Обикновено са вежливи и възпитани, но това не им помагаше в последните месеци, затова Везните ще се почувстват прекрасно като кажат каквото е на сърцето им. Ще вярват в себе си и няма да се страхуват.

 

Скорпион

 

В края на годината винаги усещат по-хубава енергия около себе си и директният Плутон е като лекарство за тях. Веднага ще се почувстват много чаровни и в отлично състояние. Ще усетят щастието, което автоматично ще ги направи по-уверени. Тези зодии ще пресеят мислите си и ще могат да споделят това, което отдавна искат с партньора. За да се излекуват от лошото, трябва да общуват с него и да му кажат какво наистина мислят и чувстват. Понеже са щастливи, ще са по-мили и разговорът ще мине гладко.

 

Стрелец

 

Истината и честността винаги са били най-важни за тях, и те трябва да са основна цел за Стрелците, когато общуват. Ако не могат да кажат истината, по-добре е да държат устата си затворена - и те това правиха в последните месеци, що се касае до връзката им. С директния Плутон, те ще усетят, че им е по-лесно да говорят това, което мислят. Ще кажат точно каквото чувстват и няма да го потискат в себе си повече. Стрелците са много искрени, и затова понякога груби в изказа си, но половинката им е свикнала с това.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

, gubi mi se retrogradnia merkurii


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия