Седмичен любовен хороскоп 4-10 октомври

Ето какво ви очаква през периода

2021-10-04 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 4-10 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

 

Настроението ви на моменти ще е доста песимистично. Желанието ви ще е много повече да сте сами, отколкото в компания. Независимо от всичко, не лишавайте половинката си от внимание или, ако все още не сте намерили „сродната си душа“, не пренебрегвайте обажданията и сигналите по чата. Може би пък точно сега любовта ще почука на вратата ви…

 

Телец

 

Настроението ви ще е твърде нестабилно. Натрапчивата мисъл за нова връзка ще нахлуе в съзнанието, както на обвързаните, така и на свободните представители на вашия знак. Опитайте да се овладеете все пак. Този, с когото сте или с когото бихте желали да сте едва ли ще реагира одобрително на очакванията ви, ако сте прекалено настоятелни. Не привличайте вниманието, ще съжалявате.

 

Близнаци

 

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде възможност да покажете най-добрите си страни. Ако все още не сте във връзка ще привлечете вниманието на личността, с която от доста време желаете да се сближите. Въздържайте се от прекалено лични разговори, не споделяйте съкровените си тайни. Може да се получи така, че „вместо да изпишете вежди, да извадите очи“.

 

Рак

 

Събитията ще са сложни и объркани. Постъпка на любимия човек може да ви разочарова, да се почувствате пренебрегнати. От друга страна подсъзнателно ще се страхувате да говорите за случилото се и дълбоко в себе си ще се измъчвате. Занимавайте се с нещо приятно и успокояващо през първите дни на седмицата. След сряда обстоятелствата ще се изяснят и ще разберете, че тревогата ви е била напразна.

 

Лъв

 

Настроението ви ще е доста меланхолично. В съзнанието ви ще нахлуват спомени за предишни връзки и ще си задавате въпроса защо сте били толкова доверчиви и наивни. За ваш късмет, любимият човек ще ви изненада приятно, ще ви окуражи и ще ориентира мислите ви в съвсем друга посока. Нещо ново и интригуващо ще промени динамичния ви стереотип.

 

Дева

 

Не бъдете прекалено взискателни към половинката си или прекалено придирчиви в изискванията си към нов партньор. Ясно е, че ви е нужен стабилен и всеотдаен любим/а, но да попаднете на точно такъв човек не е много лесно. Не забравяйте, че и вие си имате недостатъци. Намалете общуването в социалните мрежи за сметка на реалните контакти и запознанства. Впечатленията, придобити от тях ще са с пъти по-полезни.

 

Везни

 

Непривично за вас, но прословутата ви услужливост някак ще остане на второ място. Ще мислите предимно за себе си и няма да ви е до грижите на любимия човек. Желателно е все пак да му/й обърнете внимание, защото ще има нужда, ако не от помощ, то поне от съчувствие и съпричастност. Малко нежност и усмивка няма да ви навредят, а в края на седмицата ситуацията ще се успокои.

 

Скорпион

 

Огледайте се внимателно. Някой се опитва да се сближи с вас. Предстоят промени, но трябва да си дадете сметка готови ли сте за тях или не. Колкото и сложен да ви изглежда въпросът, само вие сте в състояние да намерите отговора. Първо формулирайте очакванията си от евентуална връзка и чак след това действайте.

 

Стрелец

 

Събитията ще са динамични. Непрекъснато ще се запознавате с нови хора, които при това ще са доста привлекателни. Ще активират не само интереса ви, но и жаждата за приключения. Не бързайте да скъсявате дистанцията и не провеждайте прекалено „свойски“ разговори. Поведението ви може да бъде възприето погрешно.

 

Козирог

 

Отношенията с любимия човек ще са напрегнати и противоречиви. Още в първите дни на седмицата може да усетите отегчение и желание да прекратите срещите за известно време. Дори да ви хрумне мисълта, че той/тя не е правилният човек, с когото бихте желали да споделяте дните си. Не се плашете от мисълта за раздяла. Понякога самотата е за предпочитане пред разочарованието.

 

Водолей

 

Няма по-голям капан за вас от собствените ви емоции. Приемате някои факти прекалено болезнено, прекалено лично и прекалено фаталистично. Опитайте се да различите истината от „играта“, желанието за сериозна връзка от това за краткотраен флирт. Освен него/нея, трябва да обичате и себе си, да си осигурите лично пространство, в което да не допускате никого.

 

Риби

 

Сантиментално и меланхолично ще е настроението ви през тази седмица. Преценката ви за любимия човек може да стигне до крайности. Да идеализирате достойнствата и да сатанизирате недостатъците му/й. И двете позиции са еднакво вредни. Дайте си малко време за размисъл, анализирайте състоянието на връзката си в момента и ще възстановите реалните си представи за ситуацията, в която се намирате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия