Венера във Везни - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

2021-08-18 18:00:00
Венера във Везни - какво чака зодиите?
Снимка: Pexels

Венера влезе в любимия си знак - този на Везните на 16-и август и ще остане там до 10-и септември. Това значи, че ни очакват много романтика, изненади, комплименти, добра комуникация и по-хармоничен подход към любовта. Ето какво да очаква всяка зодия, според "HelloGiggles".

 


Овен

 

Често могат да са егоисти, когато става дума за любов. През следващите няколко седмици те ще изберат да се раздават за половинката и няма да искат само да получават нещо от нея. Ще глезят любимия човек, ще се грижат за него, ще го подкрепят. Фокусът им ще е върху партньора им.

 

Телец

 

Работят здраво, но Венера във Везни ще им позволи да имат няколко свободни дни, които да посветят на почивка и релаксация. Нека се насладят на масажи или да разпуснат на плажа. Да оставят работата и офиса за малко. Все пак, живее се само веднъж. Да релаксират и да разпуснат.

 


Близнаци

 

Поривът за любов ще е голям при тях и планират да прекарат няколко забавни нощи навън или на бар пред следващите седмици. Ще са с любимите хора. Нека сложат най-хубавите си дрехи и да са в парти настроение. Важно е да се позабавляват. Ще си изкарат страхотно с гаджето.

 

Рак

 

Време е да подредят дома и да го декорират по различен начин вкъщи. Това ще им създаде много добро настроение и дори може да обмислят да се заемат с това като професия. Може да се окаже, че интериорният дизайн им е хоби и да преследват такава кариера, или пък да го правят за удоволствие.

 

Лъв

 

Всички обичаме да обсъждаме други, особено тези, които са ни направили нещо лошо или са постъпили нередно с нас. Този път, обаче, Лъвовете няма да са в настроение да дискутират паденията на хора, които са смятали за приятели, но са ги разочаровали. Дори ще са мили и ще се опитат да се сдобрят с тях, да ги мотивират да бъдат по-добри хора.

 

Дева

 

Понякога Девите не поставят своите нужди на първо място, което може да повлияе зле на тяхната увереност и така самочувствието им да падне. Сега имат силата да защитават себе си и ще се уверят, че те са на първо място в живота си. Така хората ще започнат да ги уважават повече и Девите ще станат по-уверени.

 

Везни

 

Ще са изключително чаровни през периода и така ще могат да създадат много по-близка връзка с половинката или да общуват повече с тръпката си. Любимият човек ще оцени техните сладки думи, съобщенията, които Везните пращат, подаръците, жестовете, изненадите. В замяна - Везните ще бъдат обгрижвани и човекът до тях ще ги радва и ще се държи прекрасно.

 

Скорпион

 

Чувствата им са силни и понякога са под напрежение, но не обичат да показват това. Скорпионите пазят нещата за себе си и не изразяват емоциите си. Но през периода могат да се доверят на познат или колега и да му споделят за личния си живот. Това може да стане началото на нова връзка с този човек - такава, която ще продължи години.

 

Стрелец

 

Да се свържат отново със старите си приятели през следващите седмици. Ще видят, че е пресрасно отново да се социализират и да поговорят с тях, след дългата раздяла. Може да общуват по Zoom или Skype и да се отдадат на спомени.

 

Козирог

 

Всичко в работата се развива чудесно сега при тях. Следователно, това е прекарсно време да искат повишение на заплатата. Ще са изненадани от подкрепата и милият отговор на шефа. Ще им бъдат предложени дори повече пари, като награда за усилията.

 

Водолей

 

Добре е понякога да бягат от ежедневието и нещата, които вършат всеки ден. Нека направят нещо по-различно, да избягат от обикновеното. Може да попътуват и да изследват някой малък или далечен град. Да опитат чужднестранни деликатеси за вечеря. Да се забавляват повече. Дамите да си направят маникюр.

 

Риби

 

Скоро не са си правили сметка колко пари харчат и сега ще е трудно да поемат контрол над финансите си. Но е идеалното време да направят това, за да се уверят, че парите ще им стигнат и ще могат да се поглезят в края на месеца, без да са напрегнати.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия