4 зодии, за които декември ще е романтичен

Вижте кои са те

2020-12-02 18:00:00
4 зодии, за които декември ще е романтичен
Снимка: Pexels

Най-вълшебното време от годината е тук. Декември е студен месец, но настроението е приповдигнато заради празниците, навсякъде има украса, красиво е заради снега навън, а вкъщи е топло и уютно. Атмосферата предразполага към романтика, а месецът наистина ще донесе любовни емоции за някои от зодиите. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Рак

 

Първата половина на месеца ще бъде безкрайно красив и романтичен период за Раците. Те ще бъдат по-експресивни и креативни и ще имат кураж да кажат какво чувстват пред целия свят. Ще слушат сърцето си и ще са по-смели. Искат такава връзка, която ще промени реалността, заради която ще се потопят в един магичен свят. Ще са на романтична вълна - ще пишат любовни обяснения и ще се радват на коледната атмосфера.

 


Лъв

 

Лъвовете ще имат повече късмет през втората половина на месеца. Тогава ги чакат много забавления. Те ще си позволят да се отпуснат, да си прекарат хубаво, да си доставят истинска наслада. Ще се чувстват прекрасно в кожата си и ще правят това, което обичат. Необвързаните ще ходят на много срещи, ще омайват околните, ще си изкарват перфектно. Чака ги любовна приказка. Обвързаните ще се радват на страхотни моменти с партньора.

 

Скорпион

 

Венера е в техния знак от 21 ноември до 15 декември, което значи, че Скорпионите сега имат най-много късмет в любовта. Те са благословени с романтични моменти и изненади. В този период те изглеждат още по-съблазнителни, събират всички погледи и много хора опитват всячески да спечелят вниманието им. Самите Скорпиони са започнали да ценят себе си повече и да се учат да обичат себе си на първо място.Не трябва да забравят колко много заслужават.

 

Стрелец

 

Това е сезонът на Стрелците и те ще са много щастливи през декември. На моменти ще се чувстват като в приказка, чакат ги много вълнуващи моменти и любовни трепети. Те са заредени с енергия и стават по-уверени в себе си. На 15 декември Венера влиза в техния знак и в любовта ще им върви все повече. Да не се изненадват, ако получават много внимание от околните и от това колко хора искат да ги поканят на среща. Ще получат и невероятни подаръци.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия