Седмичен любовен хороскоп 30 ноември - 6 декември

Вижте какво ви очаква в любовта

2020-11-30 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 30 ноември - 6 декември
Снимка: Pixabay

Овен

 

Опитайте се да не „изпускате па̀рата“ за щяло и не щяло. Във ваша полза е да сте по-сговорчиви през тази седмица. Спомнете си какво харесва половинката ви, помислете как да го/я зарадвате. Усмихвайте се по-често. Дори да е имало някакви сблъсъци, ще стартирате новия месец „на чисто“. Какъв по-приятен начин да се подготвите за празниците?

 

Телец

 

Ще сте по-раздразнителни от обикновено, особено през първите няколко дни на седмицата, но прословутото ви търпение ще ви помогне да предотвратите разправиите. Избягвайте срещите с половинката си в моментите, в които усещате, че сте готови да избухнете без видима причина. Обмисляйте внимателно всяка своя дума. Ако си повтаряте, че вие по никакъв начин не желаете да огорчите любимия човек, със сигурност няма да го направите. За необвързаните е по-добре намалят контактите. Няма да ги зарадват.

 

Близнаци

 

Не забравяйте, че седмицата започва с Лунно затъмнение във вашия знак. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Намалете контактите и не залагайте сляпо на интуицията. Обвързаните ще избегнат конфликтите, а необвързаните ще предотвратят възможността да се свържат с най-неподходящия за себе си човек.

 

Рак

 

Предстоят изненади. Повечето от тях ще са приятни или поне неутрални, ако сте готови да търсите хубавото и да му се насладите. Вярвайте в себе си, защото сте господари на чувствата и на бъдещето си, а истинската любов изпълва само смелите и искрени сърца.

 

Лъв

 

Оставете постъпките да говорят за чувствата ви вместо вас. Наблюдавайте поведението на половинката си и проявете загриженост, ако забележите, че той/тя се усмихва рядко или изобщо не се усмихва. Липсата на разбиране е по-лошо от болест. Не позволявайте на любовта ви да боледува.

 

Дева

 

Преживяванията ще са разнообразни и нееднозначни. Не веднъж ще преминавате от едната крайност, в другата, от увереност до разочарование. Приемете събитията такива, каквито са и не бързайте с окончателните си решения по какъвто и да било въпрос. Може да не сте доволни от връзката си през тази седмица, но ще съжалявате, ако необмислено и импулсивно я прекратите.

 

Везни

 

Привлекателни сте и ще притегляте вниманието към себе си като магнит. Не се възгордявайте от мисълта за собствената си неустоимост. Новите хора, с които предстои да се запознаете ще ви впечатлят и обсипят с комплименти, но това не е гаранция за истинска любов. Имайте си едно на ум, независимо дали сте във връзка или все още не.

 

Скорпион

 

Едва ли ще преживеете някаква промяна в отношенията си през тази седмица. За обвързаните е важно да не нарушават хармонията във връзката. Не подхващайте разговори на противоречиви теми, не хвърляйте искрата, която може да запали огъня на войната. Поддържайте само топлината от разбирането. На разбиране ще се радват и необвързаните, но дали то ще премине в нещо по-дълбоко и трайно е рано да се каже.

 

Стрелец

 

Поведението на половинката на моменти ще ви озадачава, а още по-често ще ви изнервя, особено в първите 1-2 дни от седмицата. Овладейте се, въздържайте се от импулсивни реакции. Никой не е идеален, на вас също ви се е случвало да пробвате неговото/нейното търпение. Ако проявите разбиране ще съхраните хармонията и доверието помежду си, което пък ще е достатъчно доказателство за силата на чувствата ви. Необвързаните ще привлекат вниманието на личност, която ги интересува само в случай, че успеят да се справят с поне една от лошите черти на характера си.

 

Козирог

 

Колкото и да са много ангажиментите ви не лишавайте от внимание любимия човек. Общувайте за по-кратко време, но всеки ден. Ако няма друга възможност, правете го виртуално. Усещането за разбиране и съпричастност ще поддържа тонуса и ще повишава работоспособността ви.

 

Водолей

 

В началото на седмицата ще се наложи да се занимавате с непривични задачи или пък да се включите в някаква колективна творческа дейност. Обикновено възможността за изява ви ентусиазира и активира въображението ви. Сега е моментът да изненадате половинката си с някаква оригинална развлекателна идея. Може да е за малко, но ще неутрализирате неприятното влияние на лок-даун-а върху настроението.

 

Риби

 

Преди да разберете другите е задължително да разберете себе си. Ако се чувствате неспокойни и несигурни, уединете се докато стабилизирате душевното си равновесие. Не отделяйте прекалено много време на спорните въпроси. Ситуацията е променлива и съвсем скоро те ще намерят отговорите си и без вашето участие, което пък ще възстанови синхрона между вас и любимия човек.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия