Седмичен хороскоп - какво чака всяка зодия в следващите дни?

Всички знаци и астрологичната прогноза за тях за 23 - 29 ноември

2020-11-23 10:30:00
Седмичен хороскоп - какво чака всяка зодия в следващите дни?
Снимка: Dark Indigo from Pexels

Овен

 

Всичко, което правите с желание и обмисляте задълбочено и отговорно ще даде добри резултати. Отношенията от всякакъв характер ще са спокойни, особено ако се съобразявате с препоръките на родителите и по-възрастните си роднини. През втората половина на седмицата предстоят романтични изненади както за обвързаните, така и за „самотните сърца“. Колкото сте по-активни, толкова по-свежи ще са преживяванията.

 

Телец

По независещи от вас причини ще се наложи да намалите срещите с половинката си. През първите дни той/тя може да изрази недоволство, а през следващите да загуби интерес към вас. Запазете спокойствие и се постарайте да поддържате контакта, макар и виртуално. Ще запазите връзката, ако не говорите за тревогите и съмненията си, а за новото и непознатото, което очаквате да се случи.

Близнаци

Въздействието ви върху околните ще е осезателно и предимно магнетично. Ще се радвате на много повече внимание от обикновено, дори от хора, които към момента почти не са ви забелязвали или поне на вас така ви е изглеждало. Насладете се на интереса към себе си, но не бързайте да започвате нова връзка. Разсеяни сте и нищо не е такова, каквото ви изглежда в момента. Колкото и интригуваща да ви изглежда предстоящата любовна авантюра, тя ще се окаже краткотрайна, нестабилна, а може би и малко тъжна.

Рак

Любовните ви отношения през тази седмица, образно казано, ще приличат на лодка в бурно море. Лодката ще олицетворява личните ви съмнения, а морето – изискванията на половинката. И, ако искате да се проявите като опитни кормчии на собствената си лодка, трябва да си повярвате. Да не бягате от отговорност и да аргументирате решенията си. Само така той/тя ще се убеди, че може да ви следва безусловно и без страх от неприятности.

Лъв

Следвайте интуицията си в трудните и неясни моменти. Тя ще ви подскаже кога е по-добре си мълчите и кога е подходящо да задавате въпроси. Проявете търпение към нервните изблици на половинката си и изчакайте докато той/тя реши да разкрие причините. Единственото, което се очаква от вас е да проявите разбиране и готовност за съдействие, когато се наложи. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, ще го/я накарате да се съмнява в искреността ви.

Дева

Не позволявайте на дребните затруднения, които се налага да преодолявате в началото на седмицата, да навредят на личните ви отношения. Вярвайте в себе си, не се възприемайте и не се представяйте за жертва на лош късмет. Напротив, говорете с любимия човек за проблемите след като се справите с тях. Ще забележите как той/тя ви гледа с много повече доверие, уважение и готовност да ви довери тайните си.

Везни


Особено важно е през тази седмица да се справите самостоятелно със съмненията си от лично естество. Не търсете съвети нито мнението на приятелите си за любовните загадки, пред които ви изправя съдбата. Всички мнения ще са коренно различни от вашето, само ще ви объркат и лишат от инициатива. Следвайте вътрешния си подтик. Колкото сте по-откровени, толкова ще сте по-привлекателни за половинката си.

Скорпион

Анализирайте неуспехите и най-вече се опитайте да осъзнаете собственото си място и роля в тях. Време е да поработите върху вредните навици, помрачаващи отношенията ви, които между другото, ще са доста спокойни през тази седмица. Ще си помогнете много, ако проведете откровен разговор с него/нея и си изясните причините, провокиращи проявите на недоволство и у двамата. Следващата крачка е лесна. Да обедините усилия и да оставите любовта да ви води.

Стрелец


Придържайте се към две правила през тази седмица: не закъснявайте за срещи и не настоявайте на своето. Колкото повече компромиси сте готови да направите, толкова повече приятел/ката ви ще е готов/а да ви угоди. Ще се убедите от опит, че твърдението: „доброто ражда добро“ е абсолютно основателно, а и лесно се постига. Необвързаните може да попаднат на новата си любов предлагайки помощ. Късметът ще е на страната на услужливите.

Козирог


Въоръжете се с усмивка и реагирайте философски на евентуалните препятствия, с които ще се наложи да се справите през тази седмица. Особено ако са в областта на личните и романтични отношения. Приемайте събитията в по-глобален мащаб и не се вторачвайте в дреболии. Ако чувствата към половинката ви са достатъчно силни и взаимни, нищо не би могло да се изправи помежду ви и да наруши съществуващия синхрон.

Водолей


Въздържайте се от прояви на прекалена откровеност, които понякога шокират събеседниците ви. Не обсъждайте предишните си връзки с настоящата си половинка нито пък правете сравнения в чиято и да било полза. Преценявайте внимателно поведението си и бъдете готови да понесете отговорността за някои свои неприемливи постъпки. Препоръката към необвързаните е да не приемат покана за среща само от любопитство. Ще попаднат на твърде неподходящ партньор.

Риби


Ако искате да се радвате на компанията на половинката си през цялата седмица, то бъдете готови да приемете спокойно неговите/нейните „подскоци“ в настроението. Основната ви мисия ще е да му/й въздействате успокояващо. През втората половина на седмицата той/тя ще осъзнае колко е ценно присъствието ви и ще намери начин да ви зарадва. Нов човек ще навлезе в живота на необвързаните, но те трябва да имат пред вид, че запознанството все още не е гаранция за сериозна връзка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия