Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 август

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2020-08-24 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 август
Снимка: Pexels

Овен

 

Чар, решителност и убедителност са характеристиките ви за тази седмица. В състояние сте да промените „правилата на играта“, ако не ви устройва. Ще можете да се възползвате даже от изненадите, които не ви допадат особено. Околните и най-вече онези, които привличат личния ви интерес, ще възприемат всяка ваша дума без капка съмнение. Не се опитвайте да създавате нови връзки, а да стабилизирате съществуващите.

 

Телец

 

Ако желаете да впечатлите личността към която се стремите, не говорете за чувствата си. Говорете за каквото ви хрумне, само не и за любов. За представителите на вашия знак, които вече са във връзка предстои един леко напрегнат период. Спорните теми ще са повече от обикновено и никой от вас двамата няма да е склонен да отстъпи. Не критикувайте и не се заяждайте, търсете хармония вместо това. Скоро ще възстановите обичайното спокойствие.

 

Близнаци

 

Стремежът към екстремни преживявания може да ви тласне в погрешна посока през тази седмица. Да подтикне намиращите се във връзка към създаване на още една, а може би и повече. Или пък да подтикне необвързаните към авантюра с някой, който е „вече зает“. Предизвикателното поведение, ексцентричното облекло, оригиналните идеи може и да са впечатляващи, но последствията от рисковите ви действия в крайна сметка ще се окажат депресиращи.

 

Рак

 

И влюбените, и не-влюбените Раци през тази седмица ще имат възможност да надникнат дълбоко в себе си. Чувствата им, каквито и да са, положителни или отрицателни, споделени или не, в крайна сметка ще се окажат зашеметяващи и объркващи. Ще ги накарат да преосмислят както целите, така и приоритетите си. Да разкрият творческия си потенциал, да овладеят егоизма… с други думи, да станат по-добри. Ще загърбят конфликтните теми, ще се освободят от мисълта, че не ги разбират и ще победят скуката.

 

Лъв

 

Контактите ще са интензивни във всякакво направление. Лесно ще намирате общ език и теми за разговор не само с половинката си, а изобщо с всички, с които имате желание да си общувате през тази седмица. Тонусът ви ще е стабилен, а вие ще сте изключително привлекателни, убедителни и въздействащи. Успехите на любовния фронт са ви в „кърпа вързани“, естествено ако се стремите към тях. Без никакви усилия ще синхронизирате настроението си с това на хората, представляващи интерес за вас и ще спечелите симпатиите им дори от разстояние.

 

Дева

 

Не давайте поводи за ревност на любимия човек, ако вече сте намерили подходящата си половинка. Поведението, пораждащо съмнения, съвсем няма да направи чувствата ви по-силни. Онези от вас, които все още не са открили сърцето си за някого, трябва да са по-мили и по-сговорчиви. Не отблъсквайте човека, който от доста време се опитва да ви впечатли и не тичайте след илюзиите си, вместо да се насладите на реалните възможности. Дори не подозирате какъв завладяващ любовен роман ви очаква.

 

Везни

 

Краят на месеца ще е наситен с романтични преживявания, разочарования, интриги… Желанието на момичетата ще е да попаднат във вихъра на поетични мигове, а на момчетата – да получат бърз ефект от напористите си действия. Вероятността да сбъднат стремежите си и за едните, и за другите е минимална, но ако се постараят да „подредят“ мечтите си и да ги адаптират към реалността със сигурност ще ги постигнат, макар и след известно време.

 

Скорпион

 

Събитията ще са динамични и ще ви срещнат с много нови хора. Поне един от тях трайно ще привлече вниманието ви и ще установите, че има много неща, които ви свързват. Не бързайте да скъсявате дистанцията. Колкото по-бавно се развиват отношенията ви, толкова ще са по-трайни. Шансът от едно обикновено приятелство да разцъфне силна любов е много по-голям, отколкото обратното. Ако пришпорвате събитията няма да имате нито приятелство, нито любов.

 

Стрелец

 

Прекалената ви стремителност през тази седмица може да ви превърне във врагове на самите себе си. Не се опитвайте да реализирате желанията си на всяка цена, особено ако изпълнението им предполага и участие на любимия човек или на някого, чието благоразположение се опитвате да спечелите. Овладейте емоциите и съобразявайте действията си с правилата на добрия тон. Ще е трудно да възстановите доверие, загубено от невъздържаност.

 

Козирог

 

Неочаквано дори за самите вас рязко ще промените предпочитанията си под влияние на някаква случка или разговор. Онова, което преди ви е изглеждало лекомислено и безнадеждно изведнъж ще стане привлекателно и интересно. Ще откриете удоволствието от непознати до момента занимания, но независимо от всичко е рано да им посвещавате цялото си време. Организирайте личните си отношения така, че да постигнете равнопоставеност. Усещането, че единият от вас прави повече за другия е потенциална заплаха за връзката.

 

Водолей

 

Последните дни на месеца не са подходящи за радикални промени, засягащи любовната сфера. Не бързайте да прекратявате връзката си, независимо дали от скоро или не. Би било грешка, защото преценката ви за фактите в момента е твърде субективна и нереална. Шансовете за необвързаните представители на вашия знак да поставят началото на нова любов са минимални, а дори и да се случи, ще е просто един свеж краткотраен флирт и нищо повече.

 

Риби

 

Една от най-привлекателните ви черти е умението недоловимо да се адаптирате към хората и обстоятелствата. В обичайното ви обкръжение през тази седмица ще се появи личност, която всячески ще се опитва да привлече вниманието ви с изненадващи и нелогични реакции или по-точно казано, правейки всичко обратно на очакванията ви. Със сигурност в първия момент ще ви впечатли, но съвсем скоро с удивление ще установи, че благодарение на безпогрешната ви интуиция е безвъзвратно разкрит/а и не чак до там интересен/а.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия