Седмичен любовен хороскоп 27 юли - 2 август

Ето какво ви очаква

2020-07-27 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 27 юли - 2 август
Снимка: Pexels

Овен

 

Настроението ви е нестабилно и ще варира буквално от едната крайност в другата. От желание за раздяла и окончателно прекъсване на връзката ще стигате до крайно съжаление и горчивата мисъл, че сте направили огромна грешка. Не взимайте решения под влияние на емоциите. Намалете инициативата и се адаптирайте към събитията. Това е правилната тактика за тази седмица.

 

Телец

 

Реагирайте спокойно на капризите на половинката си. Може би той/тя се опитва да се убеди в силата на чувствата ви? Ако все още не сте във връзка и някой настоятелно търси сближаване, отклонете поканата за индивидуална среща. Предложете участие в купон в по-широк кръг. Неформалните разговори ще ви насочат към интересите, а най-вече към целите на „преследвача“.

 

Близнаци

 

Собствените ви мисли ще ви занимават много повече от вълненията на половинката. Ако не сте в състояние да следите разговорите с него/нея, то насочете се повече към виртуално общуване с размяна на писмени съобщения. В противен случай рискувате да „изтървете нишката“ и да си докарате сериозна разправия. Що се отнася до необвързаните, те трябва да решат какво в действителност искат: да се влюбят, да сърфират в сайт за запознанства, да си уговорят неангажираща среща или просто да останат сами със себе си.

 

Рак

 

Ще успеете да намерите решения на спорните въпроси с половинката си през тази седмица, но за целта трябва да приемете мисълта, че ще се наложи да направите някои отстъпки. Както знаете, любовта си има цена. Свободните представители на вашия знак ще попаднат на интригуваща магнетична личност, която без особени усилия ще ги убеди да променят част от навиците си. Дори да не започнете дългосрочна връзка, приемете стремежа си към новото за успех.

 

Лъв

 

Обвързани или не, през тази седмица нови чувства ще изпълнят цялото ви същество. Самите вие няма да можете да си дадете сметка какво се случва и буквално ще „плувате в облаците“. Един от вариантите да не попадате в глупава ситуация е много внимателно да обмисляте изказванията си. И да не бързате с любовните обяснения. Защото, както знаете „казана дума – хвърлен камък“. Да не се окаже, че сте хвърлили камъни върху собствената си глава.

 

Дева

 

Противоречиви преживявания (а и чувства) предстоят както за обвързаните, така и за свободните Деви. Първите може да се изкушат да стартират успоредна връзка с „неочакван“ край. Попадането в рискова ситуация определено ще им повиши адреналина. Що се отнася до вторите, те пък може да се изкушат да започнат връзка с обвързан/а. Адреналинът няма да е по-малък, но рискът със сигурност ще е по-голям.

 

Везни

 

Едно от най-трудните ви изпитания е, когато се налага да направите избор. А ако изборът е между повече от два варианта, тогава наистина ви обхваща трайно нервно напрежение. През тази седмица ще попаднете точно в такава ситуация. Необвързаните ще трябва да решат кой от няколкото кандидати да спечелят вниманието им е по-подходящ/а, а мисълта, че може да допуснат грешка ще ги мъчи непрекъснато. За обвързаните ще е по-лесно. Те просто ще трябва да попитат половинката си защо се цупи.

 

Скорпион

 

В личните, а като част от тях и в любовните ви отношения, ще настъпи пълна бъркотия през тази седмица. И то е, защото ще позволявате на близките или на приятелите си да се намесват в действията ви. Ако вече имате приятел/ка, то отношението ви към него/нея трябва да се определя от чувствата ви, а не от мнението на роднините. Ако пък все още сте в процес на търсене и избиране, не позволявайте на приятелите си да ви сватосват и препоръчват подходяща връзка. Щом като някой толкова много им харесва, нека те да му/й определят среща.

 

Стрелец

 

Не мислете само за себе си и не се самоизолирайте през тази седмица. Проявите на егоизъм ще навредят необратимо на връзката ви. Единственият начин да изгладите различията е да се стремите към компромисни варианти. За представителите на вашия знак, които все още не са „улучили“ подходящия човек със стрелата си е препоръчително по-често да са в компания, но по възможност да не говорят за себе си, а да се вслушват в мнението на новите си познати.

 

Козирог

 

Чували ли сте някои хора да говорят за любов от пръв поглед? И ви е било много интересно за какво става дума, нали? Е, за да натрупате поредната доза опит, през тази седмица ще попаднете във вихъра на бурните случайни чувства. Моментът ще е критичен както за обвързаните, така и за свободните. И едните, и другите ще са в ситуация на пълна неизвестност и неумение да реагират логично. Естествено е, като се има пред вид, че логиката и чувствата нямат нищо общо по между си. Правилната тактика е да се доверите на интуицията си.

 

Водолей

 

Влюбените Водолеи ще са изключително проницателни през тази седмица. Ще можете да си представите и едва ли не да видите развитието на връзката си за доста дълъг период от време, примерно година. Да предположите както разногласията, така и начините за преодоляването им. На този етап е по-добре да не споделяте подсъзнателните си усещания с половинката, а само да поработите върху собствените си недостатъци. Пътят на необвързаните ще се „пресече“ с нечий друг и е много вероятно след тази среща ежедневието на някои от тях да претърпи сериозна промяна.

 

Риби

 

Предстоят интересни преживявания за свободните Риби. В края на месеца личност, която отдавна ги привлича, изненадващо ще разкрие бурните си чувства. Връзката ще започне мълниеносно, а дали ще е продължителна, ще стане ясно след поне месец. Обвързаните трябва да се подготвят за досадни разговори по битови въпроси. Ще ги избегнете лесно, ако оставите инициативата в ръцете на половинката си и му/й дадете възможност да се справи с проблемите самостоятелно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия