Овен

 

Любовните отношения през тази седмица няма да оправдаят очакванията ви. Причините са различни: противоречиво настроение, неясни цели, разминаване в мненията с половинката ви. Не търсете проблемите само извън себе си. Осигурете си малко лично време, за да обмислите на какво се дължи увеличаването на разстоянието помежду ви. След като си дадете сметка за истинските мотиви ще се сетите как да оправите нещата.

 

Телец

 

Може да изглежда странно, но през тази седмица разногласията с половинката ви ще са на материални теми. Вие обикновено разсъждавате прагматично и се придържате към правилата, обаче през тази седмица ще стане обратното. Във ваша полза е да отстъпите инициативата и да оставите той/тя да се занимава с уреждането на практическите проблеми. Ще се освободите от някои досадни ангажименти и ще запазите стабилността на връзката.

 

Близнаци

 

Влюбените представители на вашия знак през тази седмица няма да сгрешат, ако следват въображението си. Споделяйте всичките си хрумвания с половинката. Може да прецени някои от тях като твърде авантюристични и да ги отхвърли, но при всички случаи ще се впечатли. Особено, ако му/й кажете, че искате да го направите заради него/нея. Ще се зарадва като малко дете на захарен памук.

 

Рак

 

Територията, в която не се очаква да имате каквито и да било неприятности през тази седмица е любовният ви живот. Промени ще има, но те ще са радващи, а не тревожни. Някой ще попадне на подходяща личност, друг ще предложи на половинката си да заживеят заедно… Изобщо, един от благоприятните моменти, когато самостоятелните решения са в ръцете ви и сте в състояние да изживеете дълбоко всяка романтична минута.

 

Лъв

 

Поведението на любимия човек на моменти може да е озадачаващо и нелогично. Ще е по-добре да не задавате въпроси. Вероятността той/тя да не ви разбере и да се стигне до разправия не е за пренебрегване. Приемете нещата такива, каквито са. Запазете спокойствие и изчакайте. Съвсем скоро разбирателството отново ще се настани помежду ви.

 

Дева

 

Представителите на вашия знак през тази седмица условно могат да бъдат разделени на две групи: онези, чиито отношения са били в криза и ще намерят начин да се справят с нея и онези, които изведнъж дълбоко в себе си ще установят, че връзката не ги удовлетворява и може би е време да я прекратят. Каквото и да се случи, най-важното е да не се страхувате от промените и да не им се противопоставяте. Колкото сте по-неуверени, толкова повече неприятности ще преживеете.

 

Везни

 

Да сте влюбени е прекрасно, но не го приемайте като повод за подвизи и героизъм. Прекалената грижа и желание непрекъснато да сте заедно с половинката си може да предизвика обратен ефект. Ако той/тя почувства свободата си застрашена изведнъж ще промени поведението си и ще започне да страни от вас. Овладейте емоциите и не губете чувство за мярка. Не бъдете прекалено настоятелни, а умерено самостоятелни.

 

Скорпион

 

Правете нещата за удоволствие, а не за награда. Необвързаните представители на вашия знак ще преживеят интересни изненади. Ще ги потърси личност, към която не са безразлични, но към момента не са показвали активно интереса си. Що се отнася до намиращите се във връзка, ситуацията на моменти няма да е особено благоприятна. Въздържайте се от нови запознанства и не прекалявайте с претенциите, ако не искате да подложите връзката си на изпитание.

 

Стрелец

 

Въздържайте се от разговори, целящи изясняване на отношенията през тази седмица. Ако сте достатъчно наблюдателни, ще успеете сами да си отговорите на въпросите, които ви вълнуват. Дали отговорите ще ви харесат или не е една съвсем друга хипотеза, но поне ще добиете представа за бъдещето на връзката си. Оставете сериозните разговори за края на седмицата, когато всичко ще ви се случва по-лесно.

 

Козирог

 

По отношение на обичайните си занимания е хубаво да се придържате към логиката, но що се отнася до личните отношения, следвайте интуицията си. Намалете инициативата, оставете половинката си да „хване бика за рогата“. Няма да съжалявате. През първите дни на седмицата отношенията ще са спокойни и в рамките на обичайното, но през следващите той/тя ще ви изненада приятно. Ще ви покаже по убедителен начин колко много значите за него/нея. Не се колебайте, ако прецените, че е дошъл момента да направите някои компромиси. Необвързаните да не бързат да подаряват доверието си на личности, които не са доказали, че го заслужават.

 

Водолей

 

Едно от условията за заздравяване на връзка ви през тази седмица е да сте искрени. Не избягвайте въпросите на половинката си и не отговаряйте уклончиво. В същото време се постарайте да се смесвате откровеността с несъобразителност. Подхождайте към сложните ситуации тактично, съобразете се с предпочитанията и начина на мислене на приятел/ката си. Така ще си осигурите лична свобода при условията на пълноценно взаимно доверие.

 

Риби

 

Ще преживеете разни новости през тази седмица, но те няма да са свързани с личните ви отношения, а по-скоро със социалните изяви. Ще ви ентусиазират и зарадват, но е желателно да не прехвърляте въодушевлението си върху любовния живот. Ако сте прекалено настойчиви, половинката ви може да остане с неприятното впечатление, че се опитвате да го/я манипулирате. Предлагайте идеите си внимателно и поединично, за да му/й дадете възможност да ги обмисли, да си изгради мнение, да придобие увереност.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова