3 зодии, които ви столкват преди първата среща

Ето кои са те

2020-12-11 18:00:00
3 зодии, които ви столкват преди първата среща
Снимка: Pexels

Тези зодии често се съмняват в другите, опитват да се предпазят и искат винаги да са добре подготвени. Ако сте се запознали чрез общи приятели или чрез сайтове за запознанства, бъдете сигурни, че те първо ще ви проучат и ще разгледат внимателно профилите ви в интернет пространството, преди да дойдат на първата среща.

 


Лъв

 

От малки обичат да са първи, лидери, да са най-добре подготвени, да планират, да знаят какво ги чака. Не им харесва да са в неведение. Затова Лъвовете ще проверят информация за вас преди срещата. Те са харизматични, общителни, обичат да излизат. Много внимателно подбират с кого да имат връзка и с кого да флиртуват. Ако решат да ви дадат шанс, ще се подготвят за първата среща и ще са разбрали много за вас. Най-вероятно са скролвали с часове, за да получат информация.

 


Скорпион

 

Скорпионите са много потайни, чувствителни, мистериозни, емоционални и леко напрегнати. Те искат винаги да бъдат една крачка пред другите. Не желаят никой да знае нещо за тях, особено лични неща, но самите те проучват хората, с които излизат старателно. Изключително трудно се доверяват, не искат да бъдат заблудени или някой да ги лъже. Ценят доверието във връзките, но то се печели с много усилия и след много време. Затова, първо самите те си правят разследване и търсят информация за вас. Имат силна интуиция и много добре анализират хората срещу тях. Ще ви подложат на много тестове и ще изискват лоялност.

 


Рак

 

Тези зодии са сред най-милите, влюбчиви и грижовни хора. Гледат да проявяват разбиране към околните, но невинаги успяват да им се доверят напълно. Раците са предпазливи, крият се в черупката си, страх ги е да не останат наранени. Не са перфектни, понякога са доста несигурни в себе си. Често, заради своята предпазливост и негативното мислене, си правят прибързани заключения, когато проверят профилите ви в различни социални мрежи. Раците са били наранявани в миналото и хората са се възползвали от тяхната щедрост, затова сега те са по-затворени и ви проучват още преди първата среща.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия