Седмичен любовен хороскоп 11-17 май

Вижте какво ви очаква в любовта

2020-05-11 19:30:00
Седмичен любовен хороскоп 11-17 май
Снимка: Pexels

Овен

 

Любимият човек може да се опита да ви провокира с поведението си. Овладейте емоциите, желанието за реванш и собствените си илюзии. Помислете дали това се случва за първи път и, ако отговорът е отрицателен, дали не е настъпил моментът, в който пътищата ви се разделят.

 

Телец

 

Мислите ви през тази седмица ще са насочени предимно към самите вас. Половинката ви може да се почувства обиден/а и пренебрегнат/а. Ще избегнете неприятните разговори, ако разкриете предварително намеренията си и аргументирате желанието си за разреждане на срещите. В края на седмицата ще можете да го/я зарадвате с приятна изненада.

 

Близнаци

 

Отношенията ви през повечето време ще са спокойни. Разногласията може да са свързани с уреждане на битови въпроси или леки различия в желанията в конкретни моменти. Ако тай/тя държи на своето, то отстъпете и му/й дайте възможност да направи онова, което предпочита. Така или ще се убеди в собствената си грешка, или и двамата ще установите истинските причини за някои остри спорове.

 

Рак

 

На едното ви рамо през тази седмица ще е кацнала романтиката, а на другото – разни лични грижи. Ще е трудно да ги съчетаете, за това е най-добре да ги редувате без да ги смесвате. Когато сте с половинката си, насочвайте цялото си внимание към него/нея и обратно, когато се концентрирате върху своите задачи, старайте се до колкото е възможно да ги завършите. Така ще запазите и отношенията, и позициите си.

 

Лъв

 

Отношенията ви ще претърпят промяна през тази седмица. Ако връзката ви е започнала преди много време, ще стане още по-здрава и още по-хармонична. Ако пък се познавате от скоро, някои думи и действия на половинката ще са повод за разочарование. Колкото по-бързо прецените последващите си действия, толкова по-правилно ще е решението ви.

 

Дева

 

Контролирайте емоциите, премисляйте думите и постъпките си. От прекалена взискателност, стигаща до откровен каприз, може да навредите на връзката си необратимо. Каквито и действия да предприемете, те трябва да са плод на вътрешните ви убеждения, а не на внушенията на приятелите или по-възрастен брат (сестра). Бъдете готови да поемете отговорност за окончателното си решение.

 

Везни

 

Личните ви отношения ще са едва ли не отегчително-спокойни през тази седмица. От желание за вълнуващи емоции може да решите да си „поиграете“ с любимия човек на „котка и мишка“, симулирайки изневяра. Лоша идея. Измислете нещо друго, ако не искате уж невинната игра да се превърне в действителност.

 

Скорпион

 

Желанията ви са на една крачка от реализацията им. Опитайте се да ги съчетаете с тези на половинката си. Както знаете, две глави мислят по-добре от една и е почти сигурно, че той/тя не само ще одобри идеите ви, но и ще направи всичко възможно да ги осъществите заедно. В края на седмицата ще сте сигурни не само в своите, но и в неговите/нейните искрени чувства.

 

Стрелец

 

Свободолюбивият ви дух през тази седмица ще „излезе от бутилката“. Дали заради дългата карантина или поради други причини, вдъхновението ще ви поведе в посока, различна от любовни срещи. Даже няма да ви хрумне, че е желателно да се обадите на половинката си или да насрочите среща. Поведението ви ще е леко озадачаващо, но активирайте фантазията и бъдете готови да отговорите убедително на въпросите, с които ще ви атакуват. Направите ли го, всичко ще е наред.

 

Козирог

 

Не смесвайте обикновените приятелски отношения с романтични. Човек от обичайната компания ще ви изненада с изключителното си внимание. Ако вече имате любим/а заявете го незабавно. Ако пък нямате интерес към започване на връзка с въпросната обожаваща ви личност, изразете мнението си недвусмислено, за да избегнете неприятно объркване с непредвидими последствия.

 

Водолей

 

Любовните емоции ще са разнообразни и завладяващи. Контактите ви също ще са по-интензивни от обикновено. Не се увличайте от възможността да общувате с много хора. Оградете се с няколко, но стойностни. И не приемайте покани за срещи и партита само за да „не обидите някого“. Отстоявайте позициите си.

 

Риби

 

Подхождайте към изненадващите предложения за любовна връзка предпазливо, особено ако на намесени и „трети“ лица. Проявете повече съмнение, ако към момента не сте във връзка и някой се опитва да ви „сватосва“. Решавайте личните си отношения самостоятелно, за да не се окажете в незавидното положение на умишлена и доста коварна клопка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия