3 зодии, които изневеряват по време на карантината

Ето кои са те

2020-05-08 19:30:00
3 зодии, които изневеряват по време на карантината
Снимка: Pexels

По време на карантината, хората трябва да ограничават контактите си. Но социалната изолация влияе много зле на някои от зодиите и ако те имат гадже, има голям шанс да му изневерят именно в този период. Вижте кои са те.

 


Рак

 

Те са верни зодии и държат на партньора. Но са стресирани и чувстват напрежение, когато по цял ден са затворени вкъщи с гаджето си. Те разговарят по-често с партньора и им е трудно да се помирят с него и да направят компромиси. Не знаят как да му дадат достатъчно лично пространство и как да се помирят с него. Разговорите предизвикват скандали, а Раците много мразят споровете игледат да ги избягват. Затова, ситуацията вкъщи става напечена. Вместо да споделят своите притеснения, Раците се затварят, чувстват се неразбрани и самотни. Обръщат се към стари приятели, бивши гаджета, колеги или започват да си пишат с някого, за да споделят мъката си и има шанс да изневерят. Понякога изневярата е само емоционална, не физическа.

 


Стрелец

 

Стрелците не са сред най-лоялните, сериозни и стабилни зодии. Те не търсят продължителна връзка, обичат повече да се забавляват, да експериментират и не смятат, че могат да наранят лесно партньора. Ако връзката им върви прекалено добре, им става скучно и се оглеждат за нещо ново. А и по време на карантината им липсва тръпката и искат отново да я почувстват. Затова се обръщат към сайтовете за запознанства, общуват си с нови хора. Стрелците са екстроверти, липсва им да са социални и да комуникират. Имат нужда от внимание и се радват на сайтовете за запознанства. Обичат да флиртуват, дори когато са обвързани.

 

Водолей

 

Тези зодии по-скоро няма да изневерят на партньора при нормални обстоятлества, но ако са затворени вкъщи с него всеки ден и почти не виждат други хора, нещата се променят. Те са независими, обичат да излизат, не стоят много вкъщи, харесва им да се запознават с нови хора и да работят по своите идеи и каузи. Сега нямат възможност да правят това и това ги изнервя допълнително. Започват да търсят нещо ново, искат да им се случи нещо интересно. Затова изпращат флиртаджийски съобщения на приятели или на хора, които са им симпатични. Може и да се запознаят с нов човек чрез социалните мрежи - такъв, който споделя вижданията им или с когого имат общи интереси. Водолеите са интелигентни, обичат да говорят за политика и философия.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия