4 зодии, за които подаръците от партньора са много важни

Вижте кои са те

2020-02-06 18:00:00
4 зодии, за които подаръците от партньора са много важни
Снимка: Pexels

Всички обичат да бъдат глезени във връзките, да получават подкрепа от партньора, той да се грижи за тях, да ги затрупва с подаръци, да им прави изненади и да ги радва с мили жестове. Но има няколко зодиакални знаци, които много държат на подаръците за различни поводи и това е ключово във връзката за тях. Ето и кои са те.

 


Овен

 

Тези зодии често измерват любовта в подаръци и затова приятелите им подхвърлят, че Овните са материалисти, до някаква степен. Ако скоро сте започнали връзка с Овен, хубаво е бързо да им подарите някакъв дребен подарък, дори да няма повод - те ще го оценят и много ще се зарадват. А за специалните поводи, трябва да подготвите нещо наистина специално и запомнящо се. Овните вярват, че трябва хората да си показват колко специални са един за друг и колко се ценят, и част от това е именно разменянето на подаръци и правенето на изненади. Така показвате, че полагате усилия за тях, че ви интересува тяхното мнение, че ги познавате добре и че искате да ги накарате да се чувстват обичани. Залагайте на луксозни подаръци и такива, посветени на техни интереси - ще ги оценят подобаващо. Правете им и малко подаръци без повод - най-хубавото е, че те връщат жестовете и когато постоянно ги изненадвате и им показвате колко значат за вас, те остават лоялни.

 


Телец

 

Ако искате да омаяте Телците, просто им подарете нещо. Тези зодии толкова много се радват на подаръците и изненадите, че няма да сбъркате, каквото и да им вземете. Ценят усилието, това, че сте похарчили пари за тях и че проявявате внимание. Те се радват като деца на подаръците. Когато им връчите нещо специално за тях, стават много щастливи, развълнувани, лъчезарни, не спират да се усмихват и стават луди по вас. Това е един от начините наистина да спечелите тяхната симпатия и да ги накарате да се влюбят. Самите те обичат да правят подаръци, често правят списъци за празниците предварително и купуват най-хубавите неща. Те се радват на всичко - материални неща, като кецове и тениски, билети за концерти, ваучер за някаква процедура, сладкиш и т.н. Те са много признателни, когато половинката им подари нещо, реакцията им ще ви изуми.

 

Снимка: Pixabay

 


Риби

 

Най-романтичните зодиакални знаци! Много им допада да правят подаръци, да изненадват любимия, да му посвещават стихове и песни, да правят нещо от сърце за него. Но очакват същото в замяна. За тях любовта е именно в споделянето, в жестовете, в романтичните изненади и малките неща. Ако подарите на Рибите един дребен подарък, като най-обикновена гривна, кутия бонбони или цвете от двора, те ще го запомнят дълго, ще говорят за това много време и ще ви отвърнат с поне три по-големи подаръка. Тези зодии наистина ценят малките неща и подаръци, когато са направени от сърце. Няма да спрат да носят гривната, която сте им дали, дори да е най-евтината и ще вярват, че тя им носи късмет. А когато им подарите нещо луксозно, скъпо и голямо, те буквално ще полудеят. Ще реват от радост, няма да повярват, че сте изхарчили толкова пари за тях и ще ви обсипят с комплименти и благодарности.

 


Стрелец

 

Причината, поради която Стрелците обичат толкова много да получават подаръци от половинката, е, че самите те са много разсеяни и постоянно губят нещата си. Те прахосват пари, без да се замислят, често дават вещите си назаем и така и не ги получават обратно. Затова - каквото и да им подарите, те вероятно ще имат нужда от него и ще го оценят. Когато някой им даде подарък, за тях това означава, че този човек ги мисли за специални и наистина го е грижа за тях. Така се убеждават, че имате интерес към тях, искате да ги впечатлите и сте готови да правите жертви. Обичат милите изненади. За тях подаръците, дори по-дребните, са израз на любов и привързаност.

 

Според зодията: Подарък за Свети Валентин

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия