Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 януари

Вижте какво ви очаква в любовта

2020-01-20 19:30:00
Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 януари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Привлекателни сте и контактите ви ще са интензивни. В състояние сте да впечатлите когото и да е без особени усилия. През тази седмица много неща ще зависят от вас. Ако сте в конфликт с половинката си, направете първата крачка за помирение, няма да съжалявате. Ако все още нямате приятел/ка, възможностите за начало на връзка ще са доста, стига да направите правилния избор.

 


Телец

 

Ако от скоро имате приятел/ка и все още сте в „опознавателен“ период, то през тази седмица избягвайте срещите в дните, в които сте в лошо настроение. Ще покажете най-неприятните си качества и може да обречете връзката на провал. Не му/й правете забележки, даже и да е „за добро“. Необвързаните да не прекаляват в усърдието си да привлекат вниманието на интересуващия ги обект. По-скоро ще го/я уплашат.

 


Близнаци

 

Прекалено експанзивни сте и може да се скарате с половинката си за откровена дреболия. Не се учудвайте, че той/тя ще реагира с искрено недоумение. Причината за разправията ще изглежда съществена само на вас. Помислете дали наистина се разбирате добре или го правите само „за пред хората“. Ако действително е така, то пътищата ви съвсем скоро тихичко ще се разминат.

 


Рак

 

Бъдете готови за изненада от половинката. При това не от най-приятните. Може да ви накара да се замислите дали отношенията ви наистина са толкова идеални, колкото ги възприемате. Опитайте се да го/я убедите, че е желателно да попита, преди да ви накара да променяте плановете си. Ако не намерите начин да се разберете ще се окаже, че във връзката ви вече има „пукнатини“.

 


Лъв

 

Ще получите покана за приятелско парти, а интересното е, че ще ви помолят да не водите със себе си никого. Ако вече имате приятел/ка помислете добре какви са причините за такова условие и дали не е по-изгодно за вас да откажете. Може би някой умишлено се опитва да навреди на връзката ви? Ако до този момент никой не е спечелил любовта ви, най-вероятно това няма да се случи и на партито.

 


Дева

 

Свикнете с мисълта, че през тази седмица ще се налага да сте по-отстъпчиви от обикновено. Половинката ви твърде често ще се опитва да налага мнението си, без да си дава сметка дали е правилно или погрешно. Ако наистина го/я обичате, заредете се със спокойствие. В края на седмицата обстановката ще се промени и обстоятелствата ще са подходящи, за да проведете разговора, от който имате нужда и да изразите позициите си.

 


Везни

 

Прекарвайте свободното време в по-тесен кръг от приятели. Избягвайте контактите с нови хора и престоя в шумни компании. Ориентирайте вниманието към повишаване на знанията и подобряване на уменията си, независимо дали сте във връзка или не. В случай, че вече имате приятел/ка, не се безпокойте да обясните причините, поради които искате да разредите срещите. Ако ви обича достатъчно той/тя ще предложи да правите нещата заедно.

 


Скорпион

 

В началото на седмицата половинката ви може да се държи твърде странно и необщително. Не си внушавайте набивали драми. Или попитайте на какво се дължи неговото/нейното поведение, или изчакайте няколко дни докато „облаците се вдигнат“. След като той/тя ви сподели причините за мрачното си настроение няма да ви остане нищо друго, освен да реагирате с усмивка, защото ще ви се сторят наистина абсурдни.

 


Стрелец

 

С прекалено много задачи ще ви затрупат през тази седмица и ще ви е доста трудно да се справите. Любовния живот ще отстъпи на заден план. Ослушвайте се какво се говори около вас, независимо от заетостта си. Някой може да се опита да ви скара с половинката ви. Няма да се случи, ако реагирате незабавно и обмислено.

 


Козирог

 

Предстои една изпълнена с романтика седмица. За все още свободните Козирози изненадите ще са малко, но приятни. Ще получат смело предложение от там, от където най-малко очакват и ще е толкова оригинално, че ще им е трудно да откажат. Приятни ще са преживяванията и на имащите вече половинка. Ще получат неоспорими доказателства за неговата/нейната любов и отношенията ще преминат на друго ниво.

 


Водолей

 

По стечение на обстоятелствата ще участвате в различни публични инициативи: състезания, викторини и други подобни, където ще се запознаете с доста нови хора. С повечето от тях ще имате общи интереси и теми на разговор, а някои ще ви привличат и емоционално. Не е изключено да паднете в плен на любовта от пръв поглед. Дайте си поне един ден „за размисъл“, ако имате половинка и трябва да се срещнете с него/нея. Така ще решите дали срещата ви е последна или раздялата все още е далече.

 


Риби

 

Личните и в частност романтичните отношения ще претърпят положителни промени. Дали Венера във вашия знак ще ви направи по-смели или по-въздействащи не е ясно, но както имащите, така и нямащите половинка ще се радват на изключително внимание и интерес от страна на околните. Освен това сте далеч по-решителни и убедителни и ще намерите отговор на всички „висящи“ към момента гатанки от любовен характер.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия