Как ще повлияе Венера в Риби на зодиите?

Вижте какво ви чака

2020-01-20 18:00:00
Как ще повлияе Венера в Риби на зодиите?
Снимка: Pixabay

Венера, планетата на любовта и красотата, влезе в знака на Рибите - най-чувствителните, емоционални, раними и любвеобилните зодии, на 14 януари. Планетата ще остане там до 7 февруари и донесе много любовни емоции на зодиите. И най-апатичните ще станат романтици. Ето какво ви очаква през периода.

 


Овен

 

Това ще ви помогне най-накрая да отворите сърцето си за любовта. Не крийте чувствата си, не задържайте нещата в себе си. Обяснете на половинката как се чувствате, за да задълбочите връзката или ако сте необвързани, имайте смелост да разкриете чувствата си. Уязвимостта не е слабост, не се страхувайте, че пак ще бъдете наранени.

 


Телец

 

Копнеете да се сближите повече с партньора и да прекарате много романтични вечери , сгушени през телевизора. Бъдете открити пред половинката и споделете вашите мечти и притеснения с нея, тя ще ви помогне да постигнете целите си. Необръзаните да излизат повече.

 


Близнаци

 

Венера в Риби ще ви накара да повярвате в любовта от пръв поглед. Дори да сте скептици, ще видите, че и вие ще изпитате това вълшебство. Някой ще ви омае и впечатли толкова, че няма да се познаете. Внимавайте, не си фантазирайте прекалено много и се уверете, че сте готови за сериозна връзка.

 


Рак

 

Чувствате се добре, мечтаете много, размишлявате относно чувствата и отношенията си. Обвързаните да отидат на романтична ваканция с половинката, за да върнат тръпката във връзката. Тези, които са сами, може да се върнат при старо гадже.

 


Лъв

 

Уверете се, че сте избрали правилния партньор за вас. Бъдете малко по-сдържани, не издавайте всичките си тайни и мечти веднага. Пазете сърцето си и установете някакви граници. Самотните ще се занимават със семейни въпроси.



Дева

 

Девите могат да са цинични и скептични, но в този период ще станат истински романтици, околните няма да ги познаят. Да се отдадат на тези емоции, да си позволят да бъдат истински влюбени и да се поглезят с партньора. Самотните трябва да дадат шанс на новите хора в живота си.

 


Везни

 

Ще усетите, че сърцето ви се разтапя и ставате много по-мили и чувствителни. Явно има причина - нов човек, на когото трябва да дадете шанс. Обвързаните да заздравят връзката с партньора, като му споделят повече и се отдадат на романтични срещи.

 


Скорпион

 

Скорпионите ще бъдат много емоционални и крехки през периода. Ще са в настроение за любов, няма да искат да виждат други хора, а само да се наслаждават на времето с партньора. Ще могат да се доверят на човека до тях и да повярват в любовта. Самотните ще срещнат някой специален.

 

Стрелец

 

Тези зодии не си падат по дългите и сериозни връзки, но сега ще копнеят за по-стабилни и дългосрочни отношения. Ще се разнежат, ще искат внимание, близост, ще копнеят да прегръщат и целуват някого. Обвързаните ще предпочитат да си стоят вкъщи с половинката, а необвързаните ще се запознаят с нови хора.

 


Козирог

 

Те ще бъдат по-вдъхновени през периода. Ще си починат малко от работата, задълженията и ученето и ще се отдадат на романтика. Ще разкрият чувствата си на нов човек, ще пращат мили съобщения и подаръци на половинката. Ще са в настроение за флирт.

 


Водолей

 

Водолеите ще станат по-чувствителни от обикновено. Те не се трогват много от романтични жестове и не изживяват тежко разделите и предателствата, но за периода това ще се промени. Ще станат по-уверени, ще говорят открито с партньора за нещата, които ги дразня в него.

 


Риби

 

Рибите ще са в свои води. Ще са като в приказка - ще се отдадат на романтика, ще имат незабравими изживявания с половинката, ще бъдат зарадвани с много изненади и жестове. Ще осъзнаят какви щастливци са. Необвързаните да не се страхуват да изразят чувствата си и да се подготвят за много вълнуващи срещи.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия