3 зодии, които ги е страх от връзките

Вижте кои са те

2019-10-04 18:00:00
3 зодии, които ги е страх от връзките
Снимка: Reuters

И любовните, и приятелските връзки, могат да плашат много от хората. Просто някои са подозрителни, страхуват се да се доверят напълно на някого, за да не последва предателство и трудно създават стабилна и здрава връзка с любим или приятел, тъй като са скептични. Ето кои зодии вече не вярват в истинските отношения.

 


Водолей

 

Водолеите предпочитат да са рационални, да си служат с логиката, да се отдават на каузи и идеи, а не на хора. Просто емоциите ги плашат, не искат да са прекалено чувствителни и раними, да се разкриват. Не им е комфортно хората да знаят всичко за тях и да имат власт над тях. Трудно изразяват емоциите и обичта си, дори когато наистина ги е грижа за някого. Ако връзката е прекалено бурна, ако някой човек, който познават от малко време, им се е доверил прекалено бързо, това им се струва съмнително и плашещо, затова бягат от тези връзки.

 


Близнаци

 

Тези зодиакални знаци много се страхуват от връзките и интимните отношения, дори невинаги да им личи. Те са сред най-социалните и общителни знаци, бързо се сприятеляват с всеки и намират общи теми. Но ги плаши именно това, че някой може да им стане прекалено близък, да ги познава прекалено добре и след време да нямат какво ново да си кажат и да не могат да изненадат този човек. Тръпката е много важна за Близнаците - и в любовта, и в приятелствата. Те просто не могат да седят мирни и да се наслаждават на връзката, винаги искат нещо драматично, вълнуващо, непознато.

 


Козирог

 

Те са сериозни в отношенията си и очакват хората, които са им близки, да са също толкова лоялни, отговорни, сериозни. Но знаят, че в днешно време рядко има такива хора, затова не бързят да се доверят и ги е страх да се привържат прекалено към приятели и партньори. Страх ги е, че ще се провалят във връзката, а те не понасят поражение; че ще кажат нещо, което не е трябвало да издават. Затова се дистанцират, не искат да останат наранени и да са уязвими. Инати са, подозрителни и държат на своето. Започват да работят усърдно, за да нямат толкова време за любов и приятели.

 

3 зодии, които не могат да останат приятели с бившия

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия