Защо есента е най-добрият сезон за любов?

Ето какво може да правят двойките през тези месеци

2019-09-26 16:30:00
Защо есента е най-добрият сезон за любов?
Снимка: Pixabay

Оказва се, че есента е най-доброто време за срещи и за романтично време, прекарано с половинката. Двойките с нетърпение очакват нощите да станат по-дълги, времето да е малко по-хладно, но и навън да става все по-красиво и като в приказка. Ето защо.

 


1. Гушкане на дивана

 

Да прекараш малко време на топло вкъщи заедно с половинката е най-добрият начин за релаксация на мнозина. Ако не ви се излиза с приятели и ви мързи да се разхождате с тях, винаги може да се оправдаете с лошото време и да се гушкате с партньора на дивана, докато гледате някой филм или сериал. Правите си вкусно ястие и си почивате, докато навън вали - това е рай за много.

 

Снимка: Pexels


2. Есенна разходка

 

Все пак, не е хубаво да си стоите само вкъщи, трябва да се раздвижите и да дишате малко чист въздух. А и да използвате последното хубаво време - не е толкова студено, колкото зимата, а в същото време не е и жега, като лятото. Природата става много красива през есента - пълно е с нападали листа в различни цветове, затова разходките в парка или из планината са много приятни. Може да си вземете топла напитка и да обсъдите плановете си за Хелоуин или за Коледа.

 

Снимка: Pixabay


3. Есенна фотосесия

 

Както вече споменахме, през есента навън става много красиво и сякаш вълшебно, затова сега е идеалното време да си направите фотосесия за двойки сред природата. Снимките ще са приказни, особено ако се доверите на професионален фотограф.

 

Снимка: Pixabay


4. Пикник

 

Есенните следобеди са прекрасно време за пикник. Така може да се насладите на последното слънчево време и да опитате любими вкусотии за сезона - царевица, ябълки, тиква, сайдер, супи, горещ шоколад, грозде, мляко и т.н. Не забравяйте да се облечете добре.

 

Снимка: Pixabay


5. Посещение на панаир/фестивал

 

Доста малки градчета или селца отбелязват своя празник през есента - така ще може да разгледате ново място, да си напазарувате вкусни храни и нови дрехи, да се повозите на любима люлка. А и през есента се провеждат много фестивали - на еленския бут, на тиквата и т.н.

 

Снимка: Pixabay

 


6. Подготовка за Хелоуин

 

Ако празнувате Хелоуин, още сега може да започнете с избирането на костюм за празника. Разгледайте тоалетите в сайтовете, помислете как трябва да се гримирате, излезте на шопинг с половинката. Може да купите украса за дома, както и да започнете да издълбавате фенери от тикви. Така ще се развълнувате и с нетърпение ще очаквате празника, за да удивите всички.

 

Снимка: Pixabay

 

6 знака, че сте в токсична връзка

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия