3 зодии, които ще имат късмет в любовта през август

Вижте кои са те

2019-08-02 18:00:00
3 зодии, които ще имат късмет в любовта през август
Снимка: Pexels

Лятната любов е най-сладка и от нея винаги остават красиви спомени. През най-горещият и любим летен месец за някои от зодиакалните знаци ще има много страстни преживявания и емоции. Ето кои ще имат късмет в любовта.

 


Овен

 

През месеца те ще бъдат по-харизматични отвсякога и ще привличат погледите. Вниманието ще е съсредоточено върху тях и Овните ще са настроени за флиртове и много романтични срещи. Ще се отдадат на купони, ще се забавляват с новата тръпка, която ще срещнат и ще са много страстни. Няма да могат да спрат да гушкат и целуват новия човек, който се появи в живота им. Ще имат доста обожатели. Обвързаните Овни ще отделят повече време на половинката си през август, ще прекарат много ценни мигове заедно, ще пътуват и ще имат вълшебна ваканция. Ежедневието им ще е доста по-вълнуващо, благодарение на силната любов и стабилната връзка, която са създали.

 

Снимка: Pexels


Водолей

 

Тези зодии обикновено са по-хладни, доста независими и не се подчиняват на емоциите. Но обичат да бъдат глезени и да им правят изненади - това ще се случи през август. Водолеите ще бъдат на романтична вълна и сами няма да могат да познаят себе си. Ще са влюбени, нежни, чувствителни, опиянени от човека до тях. Ще оставят за малко работата и задачите, ще прекарват почти цялото си време с половинката - няма да имат нужда от нищо друго. Ако отидат на почивка, ще имат и запомнящи се сексуални преживявания. Самотните Водолеи ще имат много ухажори и ще впечатляват всички. Възможно е старо гадже да се върне в живота им и да подновят връзката.

 

Снимка: Pexels


Риби

 

Рибите ще са по-активни, работливи и организирани през месеца. Ще имат желание и сили за работа и ще използват всяка възможност да се развиват. Ще срещнат нов човек на неочаквано място - на работа, на курс, във фитнеса, в чакалнята на лекарски кабинет, докато пазаруват или плащат сметки. Новата тръпка на Рибите ще е много романтична натура, което веднага ще омая тези зодии. А най-хубавото е, че ще споделят общи интереси и хобита и ще отделят време и за тях. Обвързаните Риби ще прекарат повече време с партньора, ще искат да са само с него и да си правят романтични изненади и подаръци. Ще подновят искарата във връзката и ще си спомнят защо са се влюбили в половинката. Препоръката е да не са прекалено критични към любимия човек.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

imam si edno prekrasno mom4e ot bankia

titia
преди 4 години

obojavam bez tulkuvania goliam liubim bliznak


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия