5 зодии, които вярват в любовта от пръв поглед

Вижте кои са те

2019-07-29 15:05:00
5 зодии, които вярват в любовта от пръв поглед
Снимка: Pixabay

Колко време ви отнема да се влюбите? За някои хора това става по-бавно, внимателни са, опитват да опознаят човека по-добре, не искат бързо да го заобичат. Други пък веднага са привлечени от някого, усещат химия, харесват човека и се влюбват от пръв поглед. Ето кои зодии вярват в тази любов.

 


Овен

 

Овните може да не създават много продължителни връзки, бързо се отегчават и бързо им минава. Но в началото се палят много, губят ума и дума. Импулсивни са, затова веднага щом харесат някого, се отдават на страстта и на тръпката. Мислят си, че са влюбени и са като обсебени от новия човек. Не познават лимит, не искат някой да ги ограничава. Заради импулсивността си и голямото си сърце могат да се влюбят буквално за няколко дни.

 


Рак

 

Тези зодии силно вярват в любовта от пръв поглед. Струва им се, че са влюбени и са на седмото небе още след първите 2-3 срещи. Казват "Обичам те" след няколко дни. Наистина започва бързо да им пука много за хората, дори да ги познават от съвсем скоро. Просто се привързват след няколко разговора. Обичат да се грижат за хората и да ги подкрепят. Поемат рискове, защото за тях любовта е всичко.

 

Снимка: Pexels

 


Лъв

 

Ако обгрижвате Лъва, ако се държите с него като с кралска особа, ако му угаждате - той ще е запленен и ще се влюби веднага във вас. Тази зодия жадува за такъв тип ухажване, възхвали, внимание - това ще замая главата на Лъвовете и те ще са ваши. Те ценят себе си, знаят, че заслужават много и когато най-накрая го получат и някой ги оцени, впускат се с пълна сила в приключението. Много са страстни и ентусиазирани.

 


Везни

 

Везните се влюбват, после разлюбват, а после отново се влюбват. Те са сред най-влюбчивите зодии. Управлява ги Венера, планетата на любовта, харомнията и красотата. Затова винаги жадуват за любов, за тръпка, мразят да са без партньор или да не излизат по срещи. Обожават някой да ги затрупва с внимание и да им прави жестове, обожават флирта и веднага започват да усещат пеперуди в стомаха, дори да са минали само 2 дни от новата връзка. Могат да се влюбят в някой, просто защото той е мил и любезен към тях.

 

Снимка: Pexels

 


Риби

 

Те наистина са безнадеждни романтици, затова и толкова лесно попадат в капана на любовта. Мечтаят за любов от приказките, обичта е най-важното нещо в живота им, копнеят да създадат семейство. Могат да са влюбени до уши само след няколко срещи и да боготворят новия партньор. Ако някой ги разбира, говори с тях с часове, мил е, внимателен, прави им жестове и е романтичен, те ще го заобичат толкова бързо, че чак сами ще се учудят от себе си. Винаги виждат доброто в хората и се отдават на чувствата си.

 

5 зодии, които НЕ се влюбват във външния вид

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия