Седмичен любовен хороскоп 25 февруари - 3 март

Вижте какво ви очаква в любовен план тази седмица

2019-02-26 11:30:00
Седмичен любовен хороскоп 25 февруари - 3 март
Снимка: Pexels

Овен

 

Не се очакват сътресения в отношенията в половинката ви през тази седмица. Вие съвсем няма да сте в „бойно“ настроение и дори той/тя да провокира някакви разправии ще ги „пропуснете покрай ушите си“. Скоро ще разберете, че това е била идеалната реакция, защото гаджето със сигурност ще се извини за неправилното си поведение. В края на седмицата е възможно да ви поканят на парти. Преценете дали е подходящо да вземете със себе си гаджето и, ако е възможно, направете го. Добрата новина за необвързаните представители на вашия знак е, че точно тогава ще се сближат с някой към когото не са безразлични.

 


Телец

 

За съжаление, конфликтните ситуации през тази седмица няма да ви подминат. По-лошото е, че ще се случват често, внезапно и почти безпричинно. Мненията ви с гаджето по доста въпроси ще се разминават сериозно и всеки един от вас няма да приема аргументите на другия като нещо сериозно. Виждайте се по-рядко, ако не искате окончателно да прекратите отношенията си. Вместо да си говорите (с вероятност да стигнете до крясъци) по-добре си пускайте съобщения, които изглеждат различно, когато ги виждаш, но не ги чуваш. Ако си направите точни заключения от случващото се, ще разберете дали и какво трябва да промените във връзката си.

 


Близнаци

 

Поради високата степен на заетост тази седмица ще сте много по-спонтанни и стихийни от обикновено. Готови сте да следвате предимно емоциите и въображението си, но ако искате да запазите хармонията в любовните си отношения е желателно да преценявате думите и действията си и да сте искрени. Назовавайте нещата с истинските им имена, защото дори бегъл опит да изопачите фактите (независимо дали имате причина или не) ще се отрази на връзката ви негативно. Не прекалявайте с претенциите.

 


Рак

 

Настроението ви е нестабилно и твърде променливо. През тази седмица е възможно да преживеете доста неприятности, свързани учебните занимания, а от покрай тях и с родителите. Ще е голяма грешка, ако ориентирате отрицателните си емоции в неправилната посока и ги стоварите върху гаджето си, което няма да има нищо общо с причините за грижите ви. Не го правете, ако искате да имате романтични преживявания и през следващата седмица или, по-точно казано, ако не искате той/тя да ви обърне гръб. Организирайте времето си така, че да общувате по-често, с хора които ви разбират и окуражават. Подкрепата им ще възстанови доброто ви самочувствие.

 


Лъв

 

Спокоен период за представителите на вашия знак, които вече имат приятел/ка. Благодарение на нейното/неговото присъствие и добро отношение ще можете по-лесно да приемете неуспехите в други области от ежедневието. Ще сте доволни, че има с кого да споделите и кой да ви подскаже дали грешите или не. За необвързаните Лъвове, обаче, ситуацията ще е малко странна. Ще се появи човек от миналото и дали от суета, дали от самота, ще се замислят дали да не възстановят отношенията. Преди да направите каквото и да било си спомнете защо се разделихте и заслужава ли си да се връщате към стари преживявания.

 

Дева

 

Няма да сте доволни от романтичните си отношения през тази седмица. Почти нищо вълнуващо и интересно няма да се случи, дните ще са еднакви, понякога скучни. За сметка на това другите ви контакти ще са източник на интригуващи преживявания. Може би ще ви е по-приятно да сте с приятелите си от спортния отбор или от клуба по интереси, отколкото с половинката си. Дори да е така, не го коментирайте. Има достатъчно деликатни начини да си осигурите самостоятелност без да натъжите някого. Насрочвайте си срещи тогава, когато имате вдъхновение. През останалото време трупайте впечатления, които ще споделите с него/нея в следващия подходящ момент.

 


Везни

 

Не пропускайте възможността да развихрите фантазията си. Дайте воля на въображението и подгответе самостоятелно мартеничките. Независимо дали си имате половинка или не, ще получите заслужени аплодисменти за проявеното старание. Ако вече сте във връзка, споделете идеята си правете нещата заедно. Бъдете сигурни, той/тя ще се въодушеви, защото друго е да зарадваш близките си с нещо, направено от твоите ръце. Ако пък все още нямате приятел/ка, то мартеничката ще е добър и абсолютно основателен повод за сближаване.

 


Скорпион

 

Мислите и преживяванията ви през тази седмица ще са свързани предимно с любовта. Приятел/ката ви може да се държи доста странно и да ви накара да се съмнявате в нейните/неговите чувства към вас. По благоприятно стечение на обстоятелствата скоро ще разберете, че съмненията ви не са били съвсем безпочвени. Въздържайте се от крайни решения, изчакайте той/тя сам/а да подхване темата. В много по-изгодна позиция ще са необвързаните. Някой (и може би се само един) упорито ще се стреми да получи одобрението им. Ако успеете да оформите предпочитанията си може и да се простите със самотата.

 


Стрелец

 

Настроението ви ще е доста приповдигнато в началото на седмицата, но това няма да е свързано с любов и романтика. По-скоро с успехи в учебните и извънучебните занимания, които ще се отразят стимулиращо и на самочувствието ви. Да сте в добро разположение на духа е чудесно, но избягвайте прекалено критичните забележки спрямо приятел/ката си. Никой не е идеален, вие също и от желание да коригирате неговите/нейните недостатъци да не се получи така, че „вместо да изпишете вежди, ще извадите очи“. За щастие, в края на седмицата ще има почивни дни, свързани с кратко пътуване, което за малко ще ви раздели. Тогава ще си дадете сметка до колко правилно (или погрешно) е било поведението ви.

 


Козирог

 

През първите дни от седмицата ще сте ангажирани с чисто практически задачи, към които ще подходите с ясното съзнание, че искате да се справите по най-добрия начин. Няма да ви отнемат много време, но няма да ви е и до любовни срещи, което може да предизвика прояви на ревност у половинката ви. Няма смисъл да се оправдавате, само ще влошите ситуацията. Избягвайте коментарите и запазете присъствие на духа, събитията ще се развият във ваша полза. Той/тя ще разбере от собствените си приятели, че не е бил/а прав/а и ще се почувства достатъчно конфузно от глупавото си поведение.

 


Водолей

 

От хаос към романтика, така може да се опише настроението ви през тази седмица. Първоначално ще сте доста разсеяни, ще прехвърляте вниманието си ту към едно, ту към друго, ще ви е трудно да довършвате нещата. В този период е препоръчително да се движите, да изразходвате енергията си предимно с физически занимания. През втората половина ще сте много по-спокойни, и по-малко разсеяни. Тогава ще ви правят впечатление подробности, които за околните остават незабелязани. И, ако до момента сте подминавали нечия мила усмивка с безразличие, този път определено ще си дадете сметка, че някой ви обича.

 


Риби

 

Изведнъж ще „свалите“ маската на безразличието. Ще сте много по-активни, решителни и готови да докажете присъствието си през тази седмица. Не е изключено половинката ви да има някакви проблеми, които с навременната ви намеса да бъдат разрешени. Разбирайки, че безусловно може да разчита на вас ще ви „награди“ с изключителното си доверие и благодарност за получената подкрепа. Нямащите приятел/ка ще са достатъчно привлекателни и магнетични, за да впечатлят когото си поискат. За начало на нова стабилна връзка през тази седмица все още не може да се говори, но за лек флирт, свързан с предпочитани развлечения, със сигурност.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия