Седмичен любовен хороскоп за тийнейджъри 18 - 24 февруари

Вижте какво ви очаква в любовта

2019-02-19 11:30:00
Седмичен любовен хороскоп за тийнейджъри 18 - 24 февруари
Снимка: Pexels

Овен

 

Навлизането на Слънцето в знака на Рибите ще въздейства осезателно на настроението на представителите на вашия знак. Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено и склонни да спорите за дреболии. Не усложнявайте ситуацията, за да не се стигне до раздяла. Решенията ви трябва да следват разума, а не емоциите. Ако все още не сте във връзка, то едва ли ще поставите началото в следващите дни.

 


Телец

 

Не е изключено седмицата да започне с някакви конфликти, но разположението на Венера в Козирог все пак обещава стабилност. След като съмненията придобият по-конкретни очертания отношенията ще се хармонизират и надеждността ще смени романтиката. На моменти половинката ви може да започне да досажда с прекалената си грижа, внимание и опити да навлиза в личното ви пространство. Постарайте се спокойно да обясните, че всеки един от вас трябва да разполага с време за себе си, за да може да оцени силата на любовта си. 

 


Близнаци

 

Не всички случки през тази седмица ще са приятни и неминуемо ще въздействат на настроението ви, за съжаление, преобладаващо негативно. Половинката може да прояви мнителност, да възприеме думите и действията ви неправилно, да започне да ревнува. Не правете нищо. Ако контролирате емоциите няма да навредите на романтичните си отношения и връзката ви ще премине на по-високо ниво. Необвързаните ще общуват с доста хора и не е изключено да се запознаят с интригуваща личност. Обмисляйте изказванията, за да не създадете погрешно (при това не много ласкаво) впечатление за себе си.

 


Рак

 

Гаджето може да ви атакува с неоснователни претенции, които да станат повод за ожесточени разправии. Заемете отбранителна позиция, за да не докарате отношенията до критична точка. Разговорите ще ви подскажат дали връзката ви има бъдеще или не. Събитията ще са доста по-интересни за онези представители на вашия знак, които все още не са попаднали на подходящата личност. Някой недвусмислено ще им покаже желанието си за сближаване. Колкото и странно да звучи, от свалката нищо няма да се получи. Необвързаният Рак ще заподозре, че става дума по-скоро за мимолетно увлечение, отколкото за стабилна връзка и ще игнорира предложението.

 


Лъв

 

 Не си насрочвайте любовни срещи, когато усещате, че не сте в настроение. Ще забравите за нещо важно и ще си навлечете неприятности. Не обвинявайте половинката си, че заради него/нея се чувствате неуютно. Помислете как да оправите нещата, вместо да се сърдите. Осигурете си малко „време за размисъл“, успокойте се и формулирайте причините за недоволството си. Почти незабавно ще успеете да ги забравите. За търсещите любовта на живота си е препоръчително да са по-взискателни към себе си и по-толерантни към околните, да обмислят думите и действията си.

 


Дева

 

Желанията съответстват на възможностите ви и през тази седмица не се очакват сериозни промени или затруднения в романтичните ви отношения. Ежедневните занимания ще са в рамките на очакванията ви и ще можете да подреждате времето, с което разполагате по своя воля. Участието ви в някакво мероприятие ще получи висока оценка и ще е истински повод за радост. Половинката ви в първия момент може да не осъзнае какво точно се случва и да реагира с безразличие, но съвсем скоро ще се присъедини към ентусиазма ви и даже ще предложи начин за отпразнуване на успеха ви. Нямащите сериозна връзка ще получат „информация на ухо“, че някой искрено се интересува от тях.

 


Везни

 

Съобразявайте се с обстоятелствата през тази седмица. Ще се наложи да изтърпите някои ограничения, свързани с личния живот. Изпълнявайте задълженията си старателно и не се впускайте в нови флиртове, ако вече си имате половинка. Не е подходящо да водите разговори, целящи уеднаквяване на мненията. Ще получите комплименти от там, от където най-малко очаквате. Имайте си едно на ум, няма да са искрени. Необвързаните Везни ще имат повече от едно ново запознанство и реален шанс за стабилна връзка. Не преценявайте хората, с които общувате само по външния им вид. Бъдете наблюдателни и ще разберете чий потенциал е най-висок.

 


Скорпион

 

Ще привлечете вниманието на личност, която ви интересува, ако не показвате открито желанието си за връзка. Достатъчно е просто да реагирате на сигналите, които ви изпраща и с поведението си още от самото начало да дадете да се разбере, че сте против борбата за лидерство, която е „препъни-камък“ не само за любовните, но и за всякакви отношения. Ако наистина се надявате на сериозна връзка дайте пример с поведението си. Проявете принципност, но и отстъпчивост. Действайте гъвкаво, за да разсеете облаците на недоверието.

 


Стрелец

 

Ако сте във връзка избягвайте „страничните забежки“. Настроението ви на моменти ще е доста нестабилно и може да изпуснете необмислена реплика, с която да обидите половинката си и да изпаднете в крайно неудобна ситуация. Избягвайте проявите на самонадеяност, свързани с предложение за някаква изява. Поискайте мнението на приятел/ката си. Не забравяйте, че той/тя е най-обективният ви критик. Ако волно или неволно пропуснете да го направите паяжина от съмнения ще обвие връзката ви и много трудно ще възстановите предишната искреност.

 


Козирог

 

Присъствието на Венера във вашия знак ви прави изключително привлекателни. Ако сте във връзка, поддържайте обичайната си линия на поведение и оставете инициативата в ръцете на половинката си. Романтичните емоции са ви гарантирани. Ако скоро сте прекратили връзката си и все още страдате, ще успеете да се отърсите от неприятното преживяване. Нови запознанства ще има, но не припознавайте във всеки нов познат бъдещото си гадже. Дайте си време, за да не повторите стари грешки.

 


Водолей

 

Не привличайте вниманието и не обсъждайте любовните си отношения. След като Слънцето напусне вашия знак енергетиката ви леко ще се занижи. Във ваш интерес е да разредите любовните срещи и да ограничите екстремните преживявания, които ще се отразят негативно и на физическото, и на психическото ви състояние. Когато сте раздразнителни, сте в състояние да наговорите куп глупости, за които след това хем съжалявате, хем не искате да се извините. Не поставяйте връзката си на изпитание, избягвайте трудните теми, когато сте заедно. С малко въображение ще измислите забавления, неутрализиращи напрежението.

 


Риби

 

След като Слънцето навлезе във вашия знак здравият разум ще измести назад фантасмагоричните ви хрумвания. Интуицията ви ще се усили и ще можете да анализирате надеждността на връзката си, да промените текущата си тактика, ако се налага. В критични моменти търсете мнението на по-големи и по-опитни от вас приятели, вместо да залагате на спонтанни решения. Ежедневните занимания до известна степен ще ограничават възможността за срещи с половинката, но независимо от всичко трябва да им отдавате дължимото, за да не се налага след време да наваксвате с учебния материал или други задължения. Онези представители не вашия знак, които наскоро са се скарали с приятел/ката си ще имат прекрасната възможност да се сдобрят. Ако все още не сте във връзка и изведнъж установите, че сте попаднали на „правилния“ човек, то гаранцията за истински приятни емоции е да не обръщате внимание на клюки. 

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

iskam prekrasni migove s liubim muj , kogoto tursia i 4akam v vseki mig . mujut kogoto obojavam , mujut sukrovi6te za men , i to iskam ne samo tezi dni i tazi sedmica a iskam cial jivot


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия