4 зодии, които са РОМАНТИЦИ

Ето и кои са те

2019-02-13 18:00:00
4 зодии, които са РОМАНТИЦИ
Снимка: Pexels

Има зодиакални знаци, които са романтични не само на Свети Валентин, а просто това им е в кръвта. Те копнеят за истинска любов, романтични изненади, вълнуващи срещи, истинска интимност, споделяне на вижданията си и тайните си само с любимия човек. За тях той е най-близкият човек в живота и те жадуват за лоялност, обич и преданост. Ето и кои са най-големите романтици.

 


Рак

 

Те са толкова романтични и чувствителни. Създаването на дом, семейството - това са все техни приоритети. Проявяват съчувствие и разбиране, държат се мило с партньорите и копнея за чиста любов. Романтиката е в кръвта им. Постоянно правят жестове за половинката, помагат на любимия човек, грижат се за него. Преживяват нещата много тежко, взимат всичко присърце и чувствата им са много силни.

 


Везни

 

Везните са истински романтици. Падат си по старите филми, дори харесват старомодните романтични изненади. Те са управлявани от Венера, планетата на красотата и любовта, не е изненада, че са толкова изтънчени и любвеобилни. Везните копнеят за истинска любов и мислят, че това е най-красивото нещо на света. Имат сериозни и продължителни връзки и всеки ден празнуват обичта, не им трябва специален повод. 

 


Скорпион

 

Много са емоционални, напрегнати, страстни. Изглеждат спокойни, но в тях бушува ураган от чувства. Когато харесат някого, те наистина изпитват много силни чувства към него, нямат несериозни връзки. Не си позволяват да целуват някого, към когото не изпитват нищо. Жадуват за искрена любов, искат някой да ги обича толкова дълбоко и силно, както те обичат. Любовта ги променя, способна е да преобърне живота им. Затрупват любимия с подаръци и правят романтични изненади.

 


Риби

 

Те са най-големите мечтатели в зодиака. Най-креативните и мили зодии. Воден знак са, като Скорпионите и Раците, затова също са чувствителни и емоционални. Живеят в облаците, мечтаят за голямата любов, за свят за двама. Вярват, че могат да избягат от реалността, когато намерят своята сродна душа и тогава светът им става магичен. Когато са влюбени, всичко им се струва възможно. Пишат песни за партньора, посвещават му стихове, правят най-страхотните подаръци.

 

3 съвета как да намерите истинската любов

 

Любовен съвет за всяка зодия за 2019 г.

 

Какво харесват зодиите на Свети Валентин?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
T-HAWK
преди 5 години

Пълни глупости, всяка една зодия е романтична, защо изобщо има хора които изброяват! :D

pipinana
преди 5 години

i az


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия