Съвет за всяка зодия за Свети Валентин

Ето какво да направят зодиите

2019-02-11 18:00:00
Съвет за всяка зодия за Свети Валентин
Снимка: Pexels

Ето какво зодиакалните знаци е хубаво да направят в най-романтичния ден от годината.

 


Овен

 

Имате много неща наум и много планове за Свети Валентин, затова е важно да останете спокойни и да не се стресирате, ако няма повод. Не премисляйте прекалено много, половинката ви ще оцени изненадите и подаръците, ако са от сърце.

 


Телец

 

Обожавате да се наслаждавате на живота, да си угаждате и да ви глезят. Това ще се случи и на 14 февруари - отпуснете се, насладете се на мига, подарете си романтични и невероятни мигове с половинката, не мислете за задълженията.

 


Близнаци

 

Най-важно е да се освободите от стреса от последните дни. Не мислете толкова, починете си, отидете на йога или СПА с половинката.

 


Рак

 

Чувствате се леко летаргични на Деня на влюбените. Затова е добре да не предприемате пътувания и да не планирате нещо натоварващо. Сгответе вкусна вечеря и гледайте филми с любимия човек.

 


Лъв

 

Лъвовете са зарязали приятелите си в последните месеци. Не забравяйте, че трябва да изразите и обичта си към тях, не само към половинката! Излезте с компанията, покажете им, че ги цените, забавлявайте се!

 


Дева

 

Тези знаци са затрупани с работа, учене и задължения тези дни. Няма да имат време за нещо много романтично и вълнуващо, но нямат и желание. Ще им е хубаво, ако пийнат по нещо с колегите или си направят парти след училище със съученици.

 


Везни

 

Те живеят на ръба от началото на тази година! Много са развълнувани, пълни с енергия и им се иска да направят нещо, което никога не са. Нека се отдадат на приключения с гаджето, да бъдат спонтанни! Така ще изкарат вълнуващ Свети Валентин.

 


Скорпион

 

Доста бяха натоварени през последния месец, не е лошо да си починат - от работа, от учене, от светски събития. Да прекарат повече време с партньора - с вкусни лакомства и филм, или на почивка на някое спокойно и тихо място, например в планината.

 


Стрелец

 

Много са креативни и винаги имат забавни идеи. Да не изневеряват на себе си на този празник - направете нещо, което ще развълнува половинката, заведето я на място, което ще я впечатли, зарадвайте я с балони и фойерверки.

 


Козирог

 

За да празнуват подобаващо, трябва първо да свършат със задачите си. Вечерта обаче може да стане романтична. Вечеря в изискан ресторант и танци са идеален вариант за тях!

 


Водолей

 

Водолеите са в приповдигнато настроение и са много празинчно настроени, може би и защото скоро е бил рождения им ден, или той тепърва предстои. В настроение са за шумно, лудо парти. Да прекарат забавна нощ в бара с приятели и половинката.

 


Риби

 

Тези знаци са в настроение за творчество. Не искат банални неща като бонбони и изискани вечери. Може да заведат половинката на курс по рисуване, караоке или актьорски клас. Или на поетична вечер, която ще донесе романтично настроение. Подаръкът им ще впечатли партньора.

 

Какво харесват зодиите на Свети Валентин?

 

Риана пусна колекция бельо за Свети Валентин

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия