Кога ще се сгодите според зодията?

Вижте на каква възраст е вероятно да получите или направите предложение

2018-07-24 18:00:00
Кога ще се сгодите според зодията?
Снимка: Pexels

Овен

 

Импулсивни са и много страстни, затова като се влюбят, не губят много време. Чувството ги владее и овните могат да прибързат и да започнат да говорят за годеж и сватба още в началото на по-сериозна връзка. Много е вероятно да се сгодят за гаджето си от училище малко след като завършат, или за първия си партньор от студентските години. Тоест, тези знаци най-вероятно ще се сгодят между 18 г. и 20 г.

 


Телец

 

Традиционалисти са, спазват семейните традиции и копнеят за дом, деца и лоялен партньор от малки. Но точно защото са много сериозни, гледат да не избързват толкова. Искат да премислят добре всичките си опции и варианти, да са се убедили, че човекът до тях е също толкова сериозен. Защото не желаят брака им да се разпада и не могат да си представят да се разведат. Може да се сгодят към 33 - 35 години.

 


Близнаци

 

Често се твърди, че близнаците са големи флиртаджии и не са особено сериозни. А те просто са по-социални и забавни. Обичат да се появяват на събития с гадже и държат да има човек до тях. Навярно ще се сгодят след като минат младежите им години - като завършат университет, което значи около 25-26 години.

 


Рак

 

Крехки и нежни, любовта е изключително важна за тях. Трудно намират връзка, която ги устройва, защото търсят сериозни и стабилни отношения от малки и не обичат флиртовете и неангажиращите отношения. Когато забележат, че връстниците им започват да се сгодяват и женят, раците си казват, че и тяхното време е дошло, което обикновено става между 26-27 години.

 


Лъв

 

Лъвовете често мислят за сватби и създаване на семейство, но рядко това е техен топ приоритет. Те са изключително независими и рядко изпитват нужда до тях да има партньор, който да ги подкрепя - лъвовете знаят, че са най-добрите и могат да се справят сами. Ще се задомят, когато преценят, че някой е достоен за тях, но определено няма да бързат. За тях дори 40-45 години не звучи късно. Естествено, възможно е годежът да стане факт още докато са на 30-31 г., но да не бързат със сватбата.

 


Дева

 

Девите обичат точността, следват стандартите и моделите, искат всичко да се случва по план. Затова и ще се сгодят на възраст, която, според проучвания, е средна за обществото - 27 години за жените и около 30 за мъжете.

 


Везни

 

Винаги са мечтали за перфектната сватба, представяли са си този ден, дори като малки са го имитирали. Везните са обичливи и топли. Женят се по-рано от другите в приятелския им кръг - в края на студентските години, което значи, че на 23-24 г. ще са вече сгодени. Но пък, за тяхно съжаление, това е една от зодиите, които се развеждат често. Рядко има везна с един брак.

 


Скорпион

 

Обичат някои семейни традиции, но в същото време са бунтари и няма да оставят някой да им казва кое кога трябва да се случи в живота им. Дори не искат да им правят традиционното предложение - с романтична вечеря, падане на колене и клиширани обяснения в любов. Често живеят като сгодени и женени с партньора си много време и не изпитват нужда да подписват брак, но в един момент, около 28-30 години, ако имат дете, решават, че все пак е по-добре да го направят официално.

 


Стрелец

 

Това са зодиакалните знаци, които най-много ценят своята свобода и независимост. Първо трябва да си поживеят като за последно, да опитат от всичко, защото знаят, че след това няма да имат такава възможност. Стрелците обикновено се сгодяват последни в приятелския им кръг. Ще са между 38 и 40 години, когато решат, че вече наистина могат да се задомят. Но е много важно човекът до тях да приема свободолюбивата им природа.

 


Козирог

 

Практичните козирози мислят, че 30 години е идеалната възраст за годеж. Вече са минали по-лудите им години, станали са още по-зрели, връзката с партньора им вече е минала много изпитания и двамата се познават добре. Освен това, 29 - 30 г. е нещо като средна възраст за годежи и сватби, така че те ще се подчинят на традициите.

 


Водолей

 

Водолеите въобще не се интересуват кой кога се е сгодил и кой кога ще се жени, те знаят, че и за тях ще дойде този момент и той няма нищо общо с възрастта, а с чувствата. Няма да бързат много да търсят голямата любов. Много е вероятно да се сгодят на 32-33 години, и то докато са на екзотична ваканция с любимия човек. Но определено не мислят, че има правилна възраст.

 


Риби

 

Истински романтици са. И идеята да се оженят млади им се струва страхотна. Просто искат да чувстват любовта, да знаят, че винаги има човек до тях, който не го е страх от сериозното обвързване. Искат да започнат живота си с него възможно най-рано и да остаряват заедно. Рибите се сгодяват млади - на 21-22 години и за тях това е сбъдната мечта.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия