4 признака, че гаджето ти е силна жена

Доминантният характер и как да го познаем

2017-02-08 15:00:00
4 признака, че гаджето ти е силна жена
Снимка: Istockphoto

Винаги ще познаете силната жена. Тя се характеризира със силно мнение, което е готова да изрази на момента, има твърд характер и лесно се справя с взимането на решения.

 

Обикновено зад суровата външност на тези дами се крие момиче, което е готово да бъде лоялно, коректно и добро, стига да има кой да я обича.

 

Ако се чудите дали момичето до вас е със силен характер и е алфа, ето 4 знака, по които да я познаете.

 

1. Тя иска вие да поемете контрол

 

Едно от най-характерните неща за силните жени е, че имат нужда поне в едно отношение друг да поеме контрола. Те са свикнали да се справят с всичко сами, но когато имат човек до себе си, искат да го усещат като истинска упора.

 

2. Тя иска да изкарва пари

 

Самостоятелността винаги е обвързана с материалното. Силната жена няма как да се остави в ситуация без изход и със сигурност няма да ви чака вие да я спасите. Тя има много големи амбиции и иска да се осигури сама. Въпреки това няма да откаже някой и друг мил жест от ваша страна.

 

3. Тя иска да се гордеете с нея

 

Недейте никога да се опитвате да я поучавате, защото това не е състезание, а и вероятно няма да се приеме добре. Много по-добре е ако се радвате за нейните успехи и бъдете горд, че имате такава жена до себе си. Ще го оцени.

 

4. Тя иска вие да доминирате в секса

 

Една от сферите, в които силните жени искат мъжът да доминира, е спалнята. Бъдете силни и я накарайте да се чувства защитена, обичана, обгрижвана... и ѝ доставете удоволствието, което заслужава.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия